Autor: Rivo Sarapik • 25. detsember 2019

KUULA: Juhi karm ja õpetlik kogemus: oma töötaja vastu kohtusse

Harva paistavad juhtimisotsused avalikkusele välja, kuid kaks aastat tagasi kaebas Ekspress Grupp kohtusse endise töötaja, kes konkurentsikeeldu rikkudes konkurendi juurde tööle läks. Kohus andis õiguse Ekspress Grupile ja ettevõtte juhi Mari-Liis Rüütsalu sõnul ei mõistnud toona ka kõik ettevõtte töötajad seda otsust, kuid see kogemus õpetas palju ning selle lahendi eest on tänu avaldanud ettevõtjad ja juristid.
Foto: Andras Kralla
Seekordses Äripäeva raadio saates "Juhi jutud" on külas Ekspress Grupi juht Mari-Liis Rüütsalu, kellega teeme juttu sellest, kuidas teha kannapöördeid, saada tippjuhiks ning kuidas keerulised ajad on juhile kasulikud.

Samuti tuleb juttu sellest, kuidas oma konkurentiskeeldu rikkunud töötajatega kohtuvaidlused on olnud juhile väga õpetlikud ja mille eest on tänanud nii teised ettevõtjad kui ka juristid.

"Olen konkurendile tänulik, et ta meie inimesi nii värbas," kommenteeris ta saates. "Samas ei ole ma kindel, kas seda uuesti läbi elada sooviksin."

Saatejuht on Rivo Sarapik.

Kuula saadet siit:

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700