Autor: SA Eesti Meremuuseum • 22. september 2020

On aeg planeerida lastele jõulupidu

Üks võimalus oma asutuse lapsi jõuludel üllatada, on kutsuda nad veealusesse maailma. Kui Lennusadam on peopaigana tuntud niigi põneva keskkonna poolest, siis sel aastal on Eesti Meremuuseum lisanud laste jõulupidudele vürtsi maailmamere temaatikaga.

17. oktoobril avatakse Lennusadama angaaris uus suur ajutine näitus „Tundmatu ookean. Läänemeri maailmameres“. Näituse valguses kehastuvad lapsed uurijateks, et avastada imelist mereloodust. Seikluslikul jõulupeol kujundatakse üheskoos merepõhja, püstitatakse isemoodi jõulukuusk, meisterdatakse jõuluehteid ning uuritakse erinevaid meremaitseid.

Meremuuseumi vahvatesse jõulupidudesse on alati lisatud näpuotsaga ka soolast meretarkust. Nii lähevad lapsed sellelt peolt koju teadmisega, mis teeb meie kodumere Läänemere nii eriliseks.

Lisavõimalusena saab peole kutsuda jõuluvana ning korraldada ühise pidusöögi. Igale külastajale pakub silmailu vesilennukite angaari kuplite all kõrguv uhke jõulukuusk.

Kutse veealuse maailma jõulupeole kehtib vaid talvel 2020/2021, kuna näitus on avatud piiratud aja. Ameerika loodusloomuuseumi näitust “Tundmatu ookean” saab vaadata 25. aprillini 2021 ning “Läänemeri maailmameres”, mille on loonud Eesti Meremuuseum koostöös Eesti teadlastega, on avatud 30. juunini 2021.

Loe jõulupeo kohta lähemalt SIIT.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700