Autor: Sekretär.ee • 24. september 2020

OLED OODATUD: Juhiabide Praktiline Sügiskonverents 2020 toimub 5. novembril

Juhiabide Praktiline Sügiskonverents 2020 tuleb taas ja kannab sedapuhku pealkirja ''Ühiskonna muutuste tuules''. Globaalne pandeemia on elu üsna segaseks ajanud. Räägime konverentsil reiside korraldamisest, kriisikommunikatsioonist, muutlikust töökeskkonnast, sündmuste korraldamisest ja hetkel eriti kriitilise tähtsusega vaimse tervise hoidmisest.

Ühiskonnas on toimunud muutused ja tugevalt mõjutada on saanud nii inimeste eraelud kui ka töökeskkonnad. Sellest kõigest ei ole puutumata jäänud ka bürootöötajate vastutusalasse kuuluvad töölõigud.

Olulisem kui kunagi varem on olla oma töistes tegemistes efektiivne, teadlik toimunud muutustest inimeste käitumises ja valmis üllatusteks. Samuti oodatakse meilt aina enam nutikaid ja vastutustundlikke lahendusi igasuguses äritegevuses nii klientide kui ka koostööpartnerite poolt.

MIS SAAB EDASI?

Konverentsil räägime nii reiside korraldamisest, kriisikommunikatsioonist, pidevates muutustes elavate iduettevõtete telgitagustest, stressist ja vaimsest tervisest ning korporatiivürituste korraldamisest täna ja tulevikus.

Oleme kokku pannud programmi, mis tõesti võiks aidata bürootöötajatel nendel keerulistel aegadel end kindlamini tunda, teha vastutustundlikumaid valikuid täna ja olla teadlikum tuleviku osas ja pakkuda seeläbi tuge ka kolleegidele.

Ettekannetega astuvad üles Go Travel müügidirektor ja juhatuse liige Rista Koit, OMNIVA sisekommunikatsiooni juht Kelli Talving, iduettevõtte Scoro executive coordinator Haldi Küla, Peaasi.ee koolitaja ja kliiniline psühholoog Anna Haasma ja üritusturundusagentuur Elamusstuudio projektijuht Katriin Hunt.

Tähelepanu! SOODUSHIND 149+km kehtib veel vaid 1. oktoobrini. Tutvu programmiga ja registreeru SIIN. Täishind on 229+km. Soeta soodsalt!

Konverentsist on võimalik osa võtta nii füüsiliselt SAALIS kui ka VEEBI vahendusel.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700