Autor: Sekretär.ee • 20. november 2020

Alustas üle-eestiline TOP tööandja uuring

Äsja alustas CV-Online taas üle-eestilise TOP tööandja uuringuga, millega uuritakse Eesti tööealise elanikkonna eelistusi tööandjate valikul.
Foto: Unsplash

Uuringus kasutatakse nn top of mind põhimõtet, mis tähendab, et inimesed peavad ise meenutama, milline ettevõte on nende arust erinevates sektorites kõige ihaldatum tööandja, ja andma ka enda põhjenduse.

„Eestis on üha enam hakatud tööandjate tegelikule atraktiivsusele tähelepanu pöörama ja see on väga hea. Mida rohkem sellest räägime, seda enam suuname Eesti tööandjaid ja nendega koos tegutsevaid meeskondi mõtlema oma organisatsiooni identiteedi ja töökultuuri peale, aga samuti värbamissõnumite, väärtuspakkumise ja üldise rahulolu peale. Seepärast on suur rõõm, et kuulutame Eestis välja parimaid tööandjaid mitu korda aastas. CV-Online on TOP tööandja uuringut korraldanud üle Baltikumi juba mitmeid aastaid ja peaaegu samal ajal Eestiga stardib 10. korda TOP tööandja uuringuga ka Läti,” kommenteeris vajalikkust CV-Online'i turundus- ja teenindusjuht Maris Viires.

Viimase TOP tööandja tiitli haarasid endale järgmised ettevõtted.

• Elisa Eesti AS – top of mind tööandja

• Swedbank – TOP 1 finantssektoris

• COOP – TOP 1 kaubanduse valdkonnas

• Elisa Eesti AS – TOP 1 IT ja telekommunikatsiooni valdkonnas

• Eesti Energia AS – TOP 1 tootmise valdkonnas

• G4S Eesti AS – TOP 1 teeninduse valdkonnas

• Tallink Grupp AS – TOP 1 logistika valdkonnas

Uuringus saab osaleda e-keskkonna kaudu SIIN kuni 11. jaanuarini 2021. Tulemused avalikustatakse 18. jaanuaril 2021.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700