Autor: Elis Vaiksaar • 23. detsember 2020

Sekretär.ee uus juht Elis Vaiksaar: aeg on muuta sekretäride „hallide hiirekeste” müüti!

Esmalt – tere! Mina olen Elis. Sekretär.ee, pidupäev.ee ja seminariruum.eu portaalide uus juht. Kas sina teadsid, et oma unistusi on tihtipeale palju põnevam täide viia veidi kaudsemas vormis, kui endale alguses ette kujutasid? Mina tean!
Bürootöö tooteportfelli uus juht Elis Vaiksaar
Foto: Andres Laanem

Kuigi esmapilgul võib see tunduda mingil määral enese petmisena, siis tegelikkuses avab selline mõtlemine meile hoopis huvitavamaid uksi, mida me tihtipeale aimatagi ei oska. Ütlen ausalt, et sekretäriks ma kunagi õppinud ei ole. Veel vähem seda, kuidas tooteportfelli edukalt juhtida. Aga eelnevad töökogemused klienditeeninduse ja ajakirjanduse valdkondades on avanud mulle ukse maailmas, millest väiksena suurelt unistasin.

Nimelt unistasin väikese tüdrukuna kolmest ametist. Soovisin saada lauljaks, kirjutajaks ja sekretäriks. Suureks lauljaks ma tõesti ei saanud, kuid muusikal, koorilaulul ja pillimängul on alati mu elus väga oluline roll täita olnud. Kirjutaja puhul võin tõdeda, et see unistus täitus, kuna suundusin Äripäeva otse Postimees Grupi mõnusalt ajakirjaniku toolilt. Just ajakirjanikuna töötades märkasin enda puhul erinevaid nüansse, mida rohkem väärtustama õppisin ning mis avas mulle suurepärase võimaluse praegusele ametikohale suundumiseks.

„Sa ei jõua kunagi nii kaugele, nagu mina olen jõudnud. Sinust ei saa kunagi juhti!” ütles mulle minu kunagine ülemus. Tagantjärele võin öelda, et ta eksis, kuigi sel hetkel olin temaga suhteliselt ühel meelel. Aga just see andis mulle tõuke edasi pürgida ning vaadata, mida maailmal mulle veel pakkuda on.

Nüüd ongi õige aeg selleks, et sekretäritööga seotud unistus täide viia. Leian, et uue bürootöö tooteportfelli juhina saan sekretäridele veelgi enam kasulik olla, kui üldse oleksin kunagi osanud arvata.

Luban, et teen endast kõik, et selle valdkonna inimesed saaksid meie portaalist alati infot, mis sekretäre nende ametkohal edasi aitaks. Aitaks säilitada nende südames tunnet, et sekretär on inimene, kes on tõepoolest iga ettevõtte võtmeisikuks. Samuti võtan oma südameasjaks murda sekretäride kohta levinud „hallide hiirekeste” müüti ning tuua teieni lugusid põnevatest inimestest, kes iga päev ettevõtetel kätt pulsil hoiavad ning meie päevadesse alati päikese toovad. Mina olen uueks ja põnevaks sõiduks valmis. Kas ka sina?

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700