Autor: Sekretär.ee • 23. juuli 2021

Selgusid II kvartali kõige populaarsemad tööandjad

2021. aasta teises kvartalis saatsid tööotsijad tööandjatele tervelt kolmandiku võrra rohkem kandideerimisavaldusi kui tervisekriisile eelnenud ehk 2019. aastal samal ajal. CVKeskus.ee tööportaal tõi välja erinevate valdkondade kõige populaarsemad tööandjad, kelle tööpakkumiste vastu tundsid tööotsijad 2021. aasta teises kvartalis kõige suuremat huvi.
: Elisa, Elisa äriklienditeenindus, klienditeendidus : EESTI: 09OCT20Elisa, Elisa äriklienditeenindus, klienditeendidus. lt/: Foto: Liis Treimann
Foto: Liis Treimann

Kokku vaadati tööpakkumisi teises kvartalis pea 10 miljonit korda ja töövõtjad edastasid tööandjatele CVKeskus.ee tööportaali kaudu pea 400 000 kandideerimisavaldust. Võrreldes 2019. aastaga, kasvas tööpakkumiste vaatamiste arv 14% ja kandideerimiste arv koguni 33%.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700