Autor: Sekretär.ee • 26. juuli 2021

5 suvist seltskonnamängu, mida sel suvel koduaias või ühisüritusel proovida

Planeerides mistahes üritust, olgu selleks millegi tähistamine sõprade-tuttavatega või firmapidu, aitab alati tuju üleval hoida mõni meelelahutuslik tegevus. Küllap tuleb üllatuseks nii mõnelegi, et sündmusi pidades või ka lihtsalt (maa)koju on võimalik rentida erinevaid seltskonnamänge, mida saab ka vabas õhus üheskoos nautida.
Foto: Pixabay

Eesti juhtiva ürituste renditoodete pakkuja OÜ Funrent tegevjuht Rauno Viljarand toob välja viis eestlaste seas populaarset suvist mängu, mis on saanud populaarseks firmade suvepäevadel, koosviibimistel, sünnipäevadel ja muudel üritustel ning mida saab nautida nii töökaaslastega kui ka sõpradega ühistel koosviibimistel.

Minigolf

Inglismaalt pärit populaarne mäng, mida on võimalik harrastada erinevates kaubandus- ja meelelahutuskeskustes. Mängu peamiseks eesmärgiks on väheste löökidega pall auku saada. Rajad on erineva raskusastmega, milleks kasutatakse erinevaid takistusi.

Minigolfi renditakse palju ettevõtete seas, kes tahavad rutiinset kontoritööd vürtsitada aktiivse ja vaheldusrikka ühistegevusega. Komplekt koosneb 9 rajast, soovi korral saab mõistagi valida ka vähem radasid erinevate raskusastmetega. Seadistame rajad vastavalt Teie soovile – murule, asfaldile või kontorisse.

Miks mitte proovida seda ka kodustes tingimustes – näiteks sünnipäevadel, lisades peoprogrammi aktiivset tegevust nii lastele kui ka täiskasvanutele. Minigolfi radu on võimalik seadistada vastavalt soovile nii murule, asfaldile kui ka kontorisse.

Viljarand soovitab proovida just minigolfi, kuna see on saanud kõige suuremat positiivset tagasisidet pea kõikide rentnike poolt.

Rohkem kasulikke nõuandeid leiad Juhiabi teabevarast.

Uuri lähemalt SIIT!

Lauatennis

Rahvusvaheliselt tuntud ka kui pingpong on kaasahaarav mäng, mille harrastamiseks pole vaja muud, kui lauda, reketit ja palli. Jah, isegi teist mängijat pole tingimata vaja, sest pinksilauda saab üles seada ka nii, et üks plaadipool lukustatakse ülesasendisse, et laud toimiks justkui vastumängijana.

Lauatenniselaud on vastupidav igale ilmale, seega on selle rentimine seltskondlikule üritusele lollikindel valik. Rattad aitavad lauda kergelt liigutada, mis tähendab seda, et kui mänguhimulised külalised vihma või tuule tõttu õues mängida ei saa, pole ka siseruumi kolimine kaugeltki keeruline ülesanne. Loomulikult sobib pingpong igas vanuses inimesele, võrdselt saavad mõõtu võtta nii lapsed kui ka vanaemad-vanaisad.

Lauatennis on samuti eestlaste seas aina populaarsem mäng, mida pidudele kaasa renditakse.

Discgolf

Viimaste aastate vaieldamatult populaarseimat vabaaja tegevust saab samuti kuhu iganes kaasa rentida, et näidata sõpradele või kolleegidele nädalavahetustel lihvitud oskusi ketaste korvi viskamisel. Kettagolfi ongi hea harjutada perekondlikul üritusel või vabas võtmes firmapeol, kus ka lapsed kaasas, sest päris radadel tegutsevad professionaalsed mängijad, kellele võib pahaaimamatult “jalgu jääda”.

Tugeva alusega discgolfi korvi on lihtne üles panna ja see sobib ideaalselt nii koduaeda kui ka rahvaüritustele. 12 ketiga korvi saab püsti panna ka sisetingimustes, soovi korral saab kaasa rentida ka kettaid.

Korvpall

Kes meist poleks noorena palli korvi loopinud - korvpall on olnud läbi aastate eestlaste üks rahvusspordialadest. Seetõttu on ka erinevatel ühisüritustel ja koosviibimistel üks kindel viis, kuidas seltskonna meelt lahutada ja sportlikus võtmes üksteisega mõõtu võtta, korvpallilaua ülesseadmine.

Professionaalseks kasutamiseks mõeldud korvpallilaual on võimalik ka kõrgust reguleerida - et ka lühematel külalistel oleks võimalus “pealt panna”. Ilmastikukindel ja roostevaba korvpallilaud pakub suurepärase võimaluse nii täiskasvanutel kui ka noorukitel põnevaks ajaveetmiseks.

Lauajalgpall

Lauajalgpalli saab harrastada nii sees kui ka väljas (mõistagi sobiva ilma korral) ning see mäng on eriti kaasahaarav selle poolest, et mängida saab seda nii kahekesi üksteise vastu kui ka tiimidega. Laua otstes on ka punktilugejad, et ei peaks pead vaevama skoori meeldejätmisega.

Suurema seltskonna puhul on soovitatav läbi viia turniir - lauajalgpalli meistrivõistlused - kus kaasahaaravate mõõduvõttude tulemusel selgitatakse välja kõige osavam teleskoopvarraste käsitseja.

Tänavuse sooja suve ja piirangutejärgse aja tõttu on soovitus teha igasugused broneeringud aegsasti, kuna üritusi on käesoleval suvel väga palju ning nõudlus meeletu.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700