Autor: Elis Vaiksaar • 15. oktoober 2021

Juhiabide praktilise sügiskonverentsi soodusmüük lõpeb 24. oktoobril!

Juhiabide praktilise sügiskonverentsi soodusmüük kestab kuni järgmise pühapäevani. Alates 25. oktoobrist on pääsmed müügil täishinnaga 239 eurot (+km). Seega on kõigil viimane võimalus soetada pääsmed hea soodushinnaga.

Olulised käsitletavad teemad

Konfliktide tekkimine ja nende lahendamine

Koolitaja Jaanus Kangur jagab oma teadmisi kõige suhtes, mis puudutab konfliktide tekkimist. Kuidas hoiduda erinevatest erimeelsustest ning milliste võtetega neid lahendada, et kõigil osapooltel ei jääks hiljem tekkinud olukorrast mõrudat maiku.

Riigiorganid ettevõtetes

Advokaadibüroo Soiranen vandeadvokaat Albert Linntam sellest, kuidas tuleks käituda, kui ettevõtet külastab riigiorgan. Toob näiteid, milliseid ametiasutusi peab üldse ettevõttesse lubama ning kellele tuleks sellest teatada. Lisaks jagab nõuandeid, kuidas käituda siis, kui avastad, et võib tekkida vajadus endal uurimisorganite või kohtu poole pöörduda.Töölähetused uuenenud maailmas

Reisibüroo Go Travel müügidirektor ja juhatuse liige Rista Koit selgitab, kuidas reisimine on pandeemia jooksul muutunud ja miks on hea reisikonsultant kui pereliige, kellele võib iga kell helistada, kes aitab sul kiirelt muutuvas reisimaailmas ja selle tänases nõuete ning dokumentide rägastikus orienteeruda, kes aitab vajalikult hetkel sinu raha säästa ja kätt hoida.

Juhiabide praktiline sügiskonverents 2021 "Juhiabide töö muutunud maailmas"

4. novembril

Tallinna Loomaaia Keskkonnahariduskeskuses ja veebis

Osta pilet siit.

Andmekaitse töösuhetes

Advokaadibüroo LEXTAL partner ja vandeadvokaat Kristi Sild tutvustab pandeemia ajal esile tulnud muutusi andmekaitse teemadel. Ettekandes käsitleb ta kõige sagedamini esitatavaid andmekaitsega seonduvaid tööelu küsimusi ning annab mõned praktilised näpunäited ja juhised, kuidas oma tööd paremini korraldada.Tööpäevasisene liikumine

Firmafitnessi asutaja Susie-Ann Viirg viib meid liikumisemaailma. Eelkõige keskendub ta sellele, miks keha vajab liikumist ning mis juhtub siis, kui kehal puudub igasugune aktiivne tegevus. Lisaks toob ta näiteid, miks on tööpäevasisene liikumine meie kehale vajalik ja kuidas see erinevaid kehaosi mõjutab.

Juhi tähelepanu juhtimineKoolitaja ja mälutreener Tauri Tallermaa räägib sellest, millest tulenevad meie mäluprobleemid. Kuidas on see mõjutatud meie tähelepanuvõimest. Kuidas mõjutab maailmas valitsev infouputus meie keskendumist ning milliste võtetega selles kõiges ellu jääda.Konverentsile on õla alla pannud Cavitas, Haage, Coffee Cup, Ibis, Elamus Spa, Selver, Barbora, Roosta puhkeküla, Wasa resort, Wagenküll Spa ja Artisan Honey.

Eelmiste aastate osalejad on öelnud:

"Head teemad. Palju häid mõtteid, näpunäiteid!"

"Korraldus – piisavalt pause, et jaksaks pika päeva vastu pidada."

"Hästi valitud esinejad"

"Väga head teemad! Super toit ja hea seltskond."

"Esitlused on huvitavad ja sisukad."

"Konverents oli vaheldusrikas. Ajakava hästi planeeritud ja kergesti jälgitavad ettekanded."

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700