Autor: Elis Vaiksaar • 1. november 2021

Juhiabide selle aasta suursündmus toimub juba sel neljapäeval!

On rõõm tõdeda, et selle aasta juhiabide suursündmuseni on jäänud vaid loetud päevad! Nimelt toimub Juhiabide praktiline sügiskonverents 2021 "Juhiabide töö muutunud maailmas" juba 4. novembril Tallinna Loomaaia Keskkonnahariduskeskuses ja veebis.

Millest juttu tuleb?

Selle aasta teemad ulatuvad andmekaitsest juhi tähelepanu võime juhtimise ning reisimiseni välja. Lavale astuvad tõelised oma ala spetsialistid kuue erineva teemaga.

Miks tekivad konfliktid ja kuidas neid lahendada?

Koolitaja Jaanus Kangur räägib sellest, miks on inimesed meie elus korraga suurim õnn ja õnnetus ning miks nad meid üldse närvi ajavad. Samuti selgitab seda, mis juhtub tugevate tunnete mõju all ning kuidas tunnetest tulenevaid reaktsioone paremini juhtida. Selgitame välja ka lihtsa ja tõhusa konfliktilahendusmudeli

Kuidas käituda ja tegutseda, kui külla tuleb riik?

Advokaadibüroo Sorainen vandeadvokaat Albert Linntam võtab ette olukorrad, mil ettevõtet on külastamas mõni kontrollorgan. Vandeadvokaat annab vastused nendel juhtudel kõige enam üles kerkivatele küsimustele: millist ametiaustust üldse peab oma ettevõttesse sisse laskma?; kellele ja kuidas kontrollorganist teatada?; kui midagi on juhtunud, siis kas ja kuidas peab ettevõtte töötaja meediaga suhtlema? Lisaks puudutab Albert Linntam lühidalt ka teemat, kuidas käituda siis, kui avastad, et võib tekkida vajadus ise uurimisorganite või kohtu poole pöörduda.

Kasuta sooduskoodi juhiabi2021 ning soeta pilet koguni 40 eurot soodsama hinnaga!

PS! Sooduskood kehtib kuni 2. novembrini!

Osta pilet siit.

Milline näeb välja reisimine muutunud maailmas?

Reisibüroo Go Travel müügidirektor ja juhatuse liige Rista Koit võtab luubi alla reisimise COVID-19 viiruse leviku ajal. Lähemalt tuleb arutamisele, kuidas on reisimine muutunud ja miks on hea reisikonsultant tihti kui pereliige, kellele võib iga kell helistada, kes aitab sul kiirelt muutuvas reisimaailmas ja selle tänases nõuete ning dokumentide rägastikus orienteeruda ning kes aitab vajalikul hetkel ka sinu raha säästa ja kätt hoida.

Andmekaitse töösuhetes aastal 2021

Advokaadibüroo LEXTAL partner ja vandeadvokaat Kristi Sild võtab käsitlusele GDPR-i teemad, milles on tihti andmekaitsealaseid küsimusi rohkem kui vastuseid. Lisaks on praegusel ajal lisandunud huvitavaid teemasid COVID-19 tõttu ka muutunud töömaailmas. Näiteks, kas tööandja võib küsida, mis haigust töötaja parajasti põeb või kas ta on vaktsineeritud jms. Ettekandes käsitlebki Kristi Sild kõige sagedamini esitatavaid andmekaitsega seonduvaid tööelu küsimusi ning annab ka mõned praktilised näpunäited ning juhised, kuidas oma tööd paremini korraldada.

Miks on oluline teha liikumispause?

Firmafitnessi asutaja Susie-Ann Viirg võtab luubi alla kontoritöötajate liikumisharjumused. Oma ettekandes selgitab ta täpsemalt, miks on üldse vaja liikuda ning milleks see kasulik on. Räägib lahti, kuidas liikumine pole ainult õues jalutamine või jooksmine, vaid selle alla kuulub igasugune aktiivne kehaline tegevus. Samuti võtab ta luubi alla liikumise nii positiivsed kui negatiivsed küljed ning räägib sellest, miks on tööpäevasisesed liikumispausid vajalikud ja kuidas see meie erinevaid kehaosi mõjutab. Lisaks toob näiteid, mis juhtub meie kehaga aktiivse kehalise tegevuse puudumisel.

Kuidas juhtida juhi tähelepanu?

Mälutreener ja koolitaja Tauri Tallermaa selgitab oma ettekandes, millest tulevad inimeste mäluprobleemid, kuidas see mõjutab meie tähelepanuvõimet ning kuidas pidevast infoküllusest hoolimata suudaksid inimesed ellu jääda, tervena püsida ning oma aju võimalikult mõistlikult kasutada.

Konverentsile on õla alla pannud Haage, CoffeeCup, Ibis, Elamus SPA, Selver, Barbora, Roosta puhkeküla, Wasa resort, Wagenküll, Artisan Honey ja WOW elamuskeskus.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700