Autor: Elis Vaiksaar • 5. november 2021

SUUR GALERII: Juhiabide praktiline sügiskonverents 2021 Tallinna Loomaaias

Eile toimus Tallinna Loomaiaa Keskkonnahariduskeskuses ja veebis meeleolukas Äripäeva ja sekretar.ee Juhiabide praktiline sügiskonverents 2021.
04NOV2021 Juhiabide praktiline sügiskonverents 2021 . Foto autor Raul Mee
Foto: Raul Mee

Selle aasta konverentsi keskmes oli juhiabide töö muutunud maailmas.

Põnevate ja meeldejäävate ettekannetega astusid üles:

- Koolitaja Jaanus Kangur, kes võttis luubi alla järgmised küsimused: miks inimesed meid närvi ajavad?; miks me vihastame?; mis juhtub tugevate tunnete mõju all ning kuidas tunnetest tulenevaid reaktsioone juhtida?; milline on lihtne ja tõhus konfliktilahendusmudel?

- Advokaadibüroo Sorainen vandeadvokaat Albert Linntam tõi praktilisi näiteid, kuidas tegutseda siis kui ettevõtet külastab mõni kontrollorgan - millist ametiasutust peab üldse ettevõttesse sisse laskma?; kellele ja kuidas kontrollorganist teatada?; kui midagi on juhtunud, siis kas ja kuidas peab ettevõtte töötaja meediaga suhtlema? Lisaks andis nõu, kuidas käituda siis kui avastad, et võib tekkida vajadus ise uurimisorganite või kohtu poole pöörduda.

- Reisibüroo Go Travel müügidirektor ja juhatuse liige Rista Koit tegi ülevaate selle kohta, kuidas on võrreldes pandeemiale eelnenud ajale muutunud maailmas reisimine. Andis vastused küsimustele: miks on oluline kasutada reisikonsultanti?; milliste detailidega peab reisi planeerides arvestama ja mida enne reisile minekut sihtriigi kohta uurida?

- Advokaadibüroo LEXTAL partner ja vandeadvokaat Kristi Sild käsitles oma ettekandes erinevaid andmekaitsega seotud tööelu küsimusi ning andis mitmeid näpunäiteid ja juhiseid, kuidas oma tööd paremini korraldada. Lisaks tõi ta näiteid ka andmekaitsega seotud juhtumitest, mis on seni tema lauale jõudnud ning millised õigused on töötajal tema pildi ja andmete avaldamise osas.

- Firmafitnessi asutaja ja personaaltreener Susie-Ann Viirg tõi praktilisi näiteid, mis juhtub meie kehaga aktiivse kehalise tegevuse puudumisel. Mis on oluline teha tööpäevasiseseid liikumispause ja kuidas see meie erinevaid kehaosi mõjutab. Lisaks võttis ta luubi alla liikumise positiivsed ja negatiivsed küljed. Konverentsi lõpetas ta erinevate spetsiaalsete kontorivõimlemise harjutustega, mis ei nõua tööajast väga palju aega, aga aitab hoida nii keha kui vaimu värskena.

- Koolitaja ja mälutreener Tauri Tallermaa selgitas, mis tekitab mäluprobleeme ja kuidas seda parandada. Kuidas juhtida teiste inimeste tähelepanu ning mismoodi on võimalik praeguses meeletus infotulvas üldse terveks jääda ning oma aju võimalikult mõistlikult kasutada.

Päeva juhtis Jaanus Kangur.

Suur tänu kõigile osalejatele, esinejatele ja toetajatele meeleoluka päeva eest!

Kohtumiseni järgmisel aastal!

Konverentsile panid õla alla: Haage, CoffeCup, Ibis, Elamus SPA, Selver, Barbora, Roosta Puhkeküla, WASA Resort, Wagenküll, Artisan Honey ja WOW Elamuskeskus

Vaata suurt galeriid siit:

04NOV2021 Juhiabide praktiline sügiskonverents 2021 . Foto autor Raul Mee
Foto: Raul Mee
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700