Autor: Elis Vaiksaar • 11. veebruar 2022

Aitäh ja nägemiseni!

Kallis lugeja! Olen käinud koos sinuga üpriski pika tee. Selle aja jooksul sain tuttavaks paljude toredate inimestega, arenesin rohkelt nii tööalaselt kui ka tegin läbi korraliku arengu eneses. Aga nagu on kõigi asjadega elus siis mingil hetkel saab ka kõige parem asi lõpuks otsa.
Elis Vaiksaar
Foto: Andres Laanem

Aitäh, et lugesid Sekretäri uudiseid, käisid meie konverentsidel, lugesid erilehte või kuulasid raadiosaadet „Bürootöö infopunkt“! Aitäh, et andsid tagasisidet, kui seda sinult palusin. Aitäh, et inspireerisid mind igal sammul, mille selles ametis ette võtsin!

Kui aasta ja natuke peale tagasi Äripäevas bürootöö tooteportfelli juhina alustasin siis kindlasti ei osanud ma oodata, et sellest kujuneb SELLINE SÕIT! On olnud pöörane ja palju rõõmu ning rõõmupisaraid täis aasta. Palju põnevaid ettevõtmisi ning inspireerivaid inimesi. Uusi algatusi ning eneseületusi. Julgen öelda, et just tänu lugejate panusele sain veelgi enam kinnitust, et just teiste lugude vahendamine ning selle läbi inimeste toetamine on asi, millega soovin minna edasi ja edaspidises elus.

Me kohtume veel! Nimelt jätkan Äripäeva Raadios eelmisel kuul alustanud raadiosaatega „Bürootöö infopunkt“. Järgmine saade on eetris 24. veebruaril kell 15 Äripäeva raadios ning võin põgusalt öelda, et sel korral teeme juttu personaliuuringutest ning seda nii suures kui väiksemas pildis. Püsi lainel!

Praegu aga soovin sulle kõike head ning loodan, et mul õnnestus täita see missioon, millega alustasin – toetada sind ja sinu tehtavat tööd.

Aitäh ja nägemiseni!

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700