Autor: Sekretär.ee • 17. november 2022

GALERII: Praktiline Bürootöö konverents 2022

16. novembril toimus Tallinna Loomaaia konverentsisaalis tänavune Praktiline Bürootöö konverents, kuhu kogunes pea 140 sekretäri, assistenti, juhiabi ja teisi bürootöö huvilisi. Vaata galeriist, kes astusid lavale ning leia tuttavad publiku hulgast!
Praktilist ja meeleolukat konverentsipäeva juhtis Toivo Värbu.
Foto: Raul Mee

Sel aastal oli bürootöö konverents suunatud väikestele praktilistele sammudele, mille abil parendada seda, mis on päriselt oluline. Muutlikud ja ärevad ajad toovad fookusesse teemad, mis keskenduvad kokkuhoiule, jätkusuutlikkusele ja meeskonna vaimse tervise toetamisele. Kuigi konverents keskendus peamiselt organisatsiooni vaatenurgale, siis saadud teadmisi saab edukalt rakendada ka oma koduses keskkonnas.

16NOV2022 Praktiline bürootöö konverents 2022 . Foto autor Raul Mee
Foto: Raul Mee

Täname kõiki esinejad ja osalejaid ning konverentsi toetajaid - Haage, Agrello, Maiwistik, Wagenküll ning Lottemaa!

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700