Kaja Kallase aega planeerivad assistendid

Kaja Kallas
Kaja Kallas

Tehnoloogiaportaali Geenius.ee küsimusele, milline on teie lemmik ajaplaneerija, vastas Kaja Kallas: "Ma ei ole ammu enam oma aja peremees, seega ei planeeri ma seda kahjuks ka enam ise. Mu lemmik ajaplaneerija on minu assistendid, kes kalendrit haldavad. Ilma nendeta oleksin püstihädas."

Kuidas teie tööpäev reeglina välja näeb?
Minu tööpäevade kohta võib öelda, et midagi rutiinset nendes ei ole, seega tüüpilist tööpäeva on raske kirjeldada.
Paar asja on siiski kindlad: esiteks, et tõusen reeglina 6.30, panen selga jooksuriided, teen lapsele pudru valmis ja panen kooli kaasa snäkid. Siis 6.45 ajan lapse üles ja toimetame kuni 7.25, kui läheme toast välja, et jõuda koolibussi peale, mis läheb kell 7.37.
Peatusest lähen parki jooksma ja olenevalt sellest, mis kell pean tööl olema, jooksen kas ühe või kaks ringi. Tööpäevad sõltuvad sellest, kas on komisjonide nädal ehk väga kiire ja  täis koosolekuid, fraktsiooni koosolekute nädal või plenaari nädal Strasbourgis, mis on väga-väga tihe ja pikk. Mind kutsutakse väga palju esinema, seega reeglina on koosolekute vahel veel paneeldiskussioonid või kõned majast väljas.
Esmaspäevad ja reeded on rahulikumad ja reeglina reeded on mul reserveeritud kirjutamiseks, üle nädala on Reformierakonna juhatuse koosolek, kus osalen üle Skype’i neil reedetel, kui olen Brüsselis.
Need nädalad, mil olen Eestis, käin reeglina koolides rääkimas digitaalsest tulevikust ja sellest, kuidas see puudutab töökohti. Lisaks veel intervjuud ja palju muud.

Mis on suurim õppetund, mida tasuks teistega jagada?
Lihtsalt raha pärast tehtavad asjad on valedel alustel tehtud asjad. Peab olema alati mingi muu põhjus, mille nimel midagi teha. Kui teha asju hästi, siis sellega võib kaasneda ka hea tasu, aga mitte vastupidi.

Täispikkuses intervjuud Kaja Kallasega loe edasi portaalist geenius.ee.

* Kaja Kallas esineb 25.aprillil Tallinna Kultuurikatlas toimuval sekretäride päeva konverentsil teemal "Mida ma teeksin ilma oma abideta?"

Kaja Kallas räägib konverentsil sellest, kuidas assistendid teda aitavad, mida neilt ootab, kuidas erinevad kultuuritaustad kokku kõlavad, kuidas nende naiskond üldiselt toimib. Lisaks ka sellest, kuidas meie tööelu mõjutab tehnoloogia ja kuidas tehnoloogiaga võitluses mitte kaotajaks jääda.

*Kaja Kallase abilisteks on igapäevaselt eestlannad Irina, Nele, Stinne ja prantslanna Laurence. Irina juhib Kaja Kallase Brüsseli büroo tööd ning on kontaktisikuks kõigile muredele ja küsimustele, mis saabuvad Kajale kodumaalt. Laurence on Kaja Kallase poliitikanõunik ja toetab teda küsimustes, mis puudutavad energiapoliitikat ja digiasju. Nele korraldab Kaja Kallase Brüsselis toimuvaid kohtumisi, assisteerib teda Ukraina ja USA delegatsiooni töös. Stinne abistab Kaja Kallast ürituste, esinemiste, kommunikatsiooni ja meediasuhetega.

Tutvu konverentsikavaga SIIT.

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Valma Seikluspark pakub uusi võimalusi konverentsideks ja koolitusteks

Lõuna-Eestis, 55 km Tartust Viljandi suunas ja 23 km Viljandist Tartu poole asuv Valma Seikluspark avas uue kaasaegse konverentsihoone, pakkudes senisest veelgi mitmekülgsemaid võimalusi ühendada seminarid, töötoad või koolitused õhtuse lõõgastusega seikluspargis ning meeleoluka firmapeoga.

V nagu vesi ja vaba aeg – V Spaa- ja Konverentsihotellis

V on veemõnude ja vaba aja veetmise element, mis märgib kõike võrratut ja vajalikku. Hotellist, spaast, restoranist, kohvikust ja konverentsikeskusest koosnev kompleks on koht, kus unustad kõik üleliigse ja pühendud vaevata kõigele, mis elus tegelikult oluline on. Hea tervis. Head inimesed. Hea tuju.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara