Erik Orgu üllatab sind täna tervisliku kontorilõunaga – kõigile sekretar.ee lugejatele on nüüd kättesaadavad 2 tervislikku ja salendavat purgisupi retsepti – kana ja muu hea ning paremaga.
Purgisupp kanaga
Sa vajad:
kanafilee 80g
rafineeritud kookosrasv 1-2 tl
paprika 50g
porgand 60g
riisinuudlid Vermicelli 50g
sool
suvikõrvits 40g
ürdisool (nt Herbamare)
Tükelda kana ja prae pannil kookosrasvas, maitsesta soolaga.
Riivi või haki peeneteks ribadeks purgand, suvikõrvits ja paprika.
Pane kõik kõik komponendid purki või kaussi ja vala peale keev vesi enne söömist, lase seista 3 minutit. Maitsesta ürdisoolaga.
Kui paned kõik purki, siis võid selle järgmise päeva lõunal näiteks tööl süüa.
Purgisupp taimedega
Sa vajad:
hernes 30-50g
rafineeritud kookosrasv 1-3 tl
porgand 50g
riisinuudlid Vermicelli 40g
suvikõrvits 40g
ürdisool (nt Herbamare)
Riivi porgand ja suvikõrvits, puhasta herned.
Pane kõik komponendid purki või kaussi ja vala peale keev vesi, lase seista 3 minutit, maitsesta ürdisoolaga.
Kui paned purki, siis sobib see ideaalselt tööle lõunaks.
Sul on nüüd võimalus teha endale soe ja toitumiskava järgi valminud toit vaid veekeetja abiga. Lihtsamat ei saaks midagi olla.
Need supid on head, kuna Erik Orgu metoodikaga ei saa komponentidele osaks liigset kuumtöötlemist ja keha saab rikkalikult toitaineid. Nii ei kimbuta sind liigsed isud siis, kui oled söömise tegelikult lõpetanud.
Kiire ja lihtne ka, säilib külmkapis ilma veeta kuni 3 päeva ja väga mugav kasa võtta, vaja ainult kuuma keedetud vett.
Head nautimist!
Allikas: erikorgu.ee