Autor: Helen Roots • 3. märts 2022

Võluvits, mis aitab nii töötajad kui juhid digipädevaks koolitada

LEAB Eesti OÜ personalijuht Tii Oot ja sihtasutuse Kutsekoda OSKA uuringujuht Urve Mets.
Foto: Äripäev
Värske „Õppetunni“ saade võtab vaatluse alla tööandjatele pakutava koolitustoetuste programmi „Digipädevuse koolitus töötajate ümberõppeks“.

Sihtasutuse Kutsekoda OSKA uuringujuht Urve Mets annab ülevaate, kellele programm on suunatud, mida koolitused hõlmavad, missugused on osalemise tingimused ja paljust muust. Juttu tuleb ka värskest juhtide uuringust ja selle tulemustest.

Oma kogemusi programmi kaudu töötajate koolitamisega jagavad kuulajatega LEAB Eesti OÜ personalijuht Tii Oot ja Workboats AS-i IT-juht Asko Mäemets. Õppetunni võtab kokku EPALE saadik Katre Savi. Saadet juhtis Helen Roots.

Kuula saadet siit:

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700