2. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Rotermanni Kehakeskuses saab vähem kui kuuga parimasse vormi

Maailmas on palju ideaalse figuuriga naisi, kuid hoopis vähem neid, kes oma kehaga ise rahul on. Ikka kuuleb nurinat oma talje, reite või tuharate osas. Loe, mida oma figuuri heaks teha.

Tallinnas Rotermanni keskuse aatriumi teisel korrusel asuv Kehakeskus pakub välja lahenduse: igale naisele töötatakse välja isiklik kaalualandav programm ja toitumiskava, mille tulemused on silmnähtavad juba kolme nädala pärast.

„Suhtume kõikide naiste muredesse tõsiselt ning püüame alati leida parima lahenduse,“ ütleb Kehakeskuse juhataja Gretel Triisa. „Olen ka ise olnud oma figuuriga hädas ja tean, kui hävitavalt see naise enesehinnangule võib mõjuda.“

Kehakeskuse loomine saigi alguse Greteli soovist aidata ennast ja hädasolijaid ning leida kõik salendavad protseduurid ja konsultandi nõuanded ühest kohast, mitte proovida igal kuul erinevaid dieete ja seadmeid ning korralikku abi saamata põdeda kehvade tulemuste pärast. Enamik Eesti naisi soovivad oma kehamõõtmeid vähendada, kuid individuaalse toitumismenüü ja konsultandi abita on keeruline tulemust saavutada.

„Üks intensiivne salenemiskuur kestab 3–4 nädalat, mille jooksul teostatakse sõltuvalt soovitud eesmärgist umbes 15 hooldust. Hooldus võtab aega 1-2 tundi ning parima tulemuse saavutamiseks peaks salongi külastama iga nädal vähemalt kaks korda,“ räägib Gretel Triisa.

Kuna kaalule astumine on paljude inimeste jaoks ebameeldiv, mõõdetakse Kehakeskuses tulemusi sentimeetrites. Regulaarne mõõtmine kuulub salenemiskuuri juurde ning vastavalt sellele kohandatakse ka hooldusprogrammi protseduure. Kuna näiteks menstruatsioon, antibiootikumikuur ja teatud haigused on mõne protseduuri puhul vastunäidustatud, on väga oluline usalduslik koostöö kliendi ja konsultandi vahel.

Lisaks salenemiskuurile on võimalik ka ühe õhtu salenemispakett, mille käigus saab umbes kahe tunniga vähendada soovitud kehapiirkonna ümbermõõtu 3–6 cm. See on mõeldud näiteks salenejatele, kel õhtul mõni tähtis üritus ees ja vaja pidulikus kleidis hea välja näha.

„Keskmiselt jääb ühe hoolduse hind 25-35 euro vahele, aga kõikidele meie klientidele on esimene konsultatsioon tasuta. Kindlasti tasub mõelda sellele, et saleneja peab ka omalt poolt vaeva nägema – niisama pole mõtet raha maha visata,“ paneb Gretel Triisa südamele.  „Eriti käib see toitumise kohta, sest salenemisprotseduuridega saavutatud tulemuste püsimine on otseses seoses inimese eluviisiga. Eduka koostöö puhul on väga reaalne saavutada soovitud tulemusi kolme nädalaga.“

Aprillikuu parimate pakkumistega saate tutvuda SIIN.

Kehakeskuse teenused ja hooldused:

LPG - ravimassaaž (tselluliidi-, lümfi-, spordi-, armiravi)

VACUMSHAPE - vaakummassaaž (tselluliidimassaaž)

KAVITATSIOON - rasva- ja tselluliidiravi kirurgiavabal meetodil

LASER LIPOSAKTSIOON - UUS! Rasvkoe vähendamine külmmeetodil

KRÜOLÜPOLÜÜS - UUS! Rasvaladestuste külmutamistehnoloogia

KEHAHOOLITSUSED JA MASSAAŽID

NÄOMASSAAŽID - LPG, RF Termomodelleerimine (trimmimine ja kortsude ravi)

SALENEMISNÕUSTAMINE

Rotermanni Kehakeskus

Rotermanni 5, Tallinn

 info: +372 561 38 771

e-post: [email protected]

www.kehakeskus.ee 

Autor: sekretar.ee, Juuli Laanemets

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700