3. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Ohutusklubi – uudne koolitusviis töökeskkonna huvilisele

Sügis tõi klubimaastikule uue klubi – RA Koolitused Ohutusklubi, kus tuntud lektorid jagavad mõtteid ja teadmisi tööohutusest aga ka ohutusest laiemalt.

Klubi seminarid annavad nii tööandjale kui töötajale, juhile, töökeskkonnaspetsialistile kui töökeskkonnavolinikule vajalikku ja ajakohast teadmist sellest, kuidas töötervishoidu ja tööohutust organisatsioonis korraldada.

MIS TOIMUB?

* Sügishooaja jooksul toimub neljal erineval klubiseminaril kokku 8 koolitust-arutelu;

* Ohutusklubi teemadevalikust avaneb igal osalejal võimalus kokku panna tema huvidest ja vajadustest lähtuv täiendkoolituse programm. Kaheksa koolitustunni läbijale annab RA Koolitused tööohutusalase täiendõppe tunnistuse!

* Ohutusklubi seminaridel saab tutvuda vajalike tugiteenuste ja toodetega, mis aitavad tööohutust ja töötervishoidu organisatsioonides planeerida ja juurutada. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KUIDAS SAAN OSALEDA?

Ohutusklubis osalemiseks registreeri end RA Koolitused kodulehel Ohutusklubi all oleval registreerimisvormil või e-posti teel [email protected].

KUS TOIMUB?

RA Koolitused koolitusklass, Sõpruse pst 151a, Tallinn (Amserv autokeskuse maja büroopoolel), II korrus. Saabudes palun vajutage kellanuppu RA Koolitused ja uks avatakse.

PARKIMINE: maja juures asuvas kliendiparklas PARKIMISKELLAGA TASUTA.

Ühistranspordi kasutajatele: bussid Linnu tee peatusse: 24 ja 24A; trollid: 3,4 ja 9.

Klubiseminari kestus: kell 14.00 – 16.30.

Klubiseminari 1 korra osalustasu: RA Infokeskus OÜ, Riskianalüüs OÜ,  Kahjuennetus OÜ klientidele 5 eurot, teistele 10 eurot/osaleja (koos käibemaksuga). 

 

RA Infokeskus OÜ on Sotsiaalministeeriumis registreeritud “Töötervishoiu ja tööohutuse seaduse” alusel töökeskkonnavolinike ja töökeskkonnanõukogu liikmete välja- ja täiendusõppekursuste ning töökeskkonnaspetsialistide täiendõppekursuste ja tööandja või tööandja esindaja täiendõppekursuste läbiviimiseks, kui ta täidab töökeskkonnaspetsialisti kohustusi;  kehtib kuni 14.04.2017.

Autor: Kadrin Karner, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700