2. veebruar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Alustab 9-päevane väljaõppeprogramm töökeskkonnaspetsialistidele

On õige aeg vaadata üle oma organisatsiooni koolitusvajadus, ka ohutusvaldkonnas. Uuel aastal on RA Koolitused koolituskalender oluliselt täienenud ja pakub laia valikut Teie töötajate arendamiseks vajalikke töö- ja tuleohutusalaseid ning tööpsühholoogiateemalisi koolitusi.

Toome Teieni meie uue aasta uusima koolituse: juba 6. Märtsil alustab kursus TÖÖKESKKONNASPETSIALISTI PÄDEVUSKOOLITUS.

Oleme koolituskava koostamisel eeskujuks võtnud varasematel aastatel ESF abiga korraldatud sarnase Tööinspektsiooni koolituse.

Töökeskkonnaspetsialisti pädevuskoolituse programm  koosneb 9 koolituspäevast, kus  käsitletakse süvendatult 18 töökeskkonna valdkonna olulisimat põhiteemat. Vaata täpsemat koolitusprogrammi ajakava ja kirjeldust SIIT.

Oma teoreetilisi ja praktilisi teadmisi jagavad Teile oma valdkonna asjatundjad. Meie pädevusprogrammi õppejõududeks on Eesti parimad töötervishoiu- ja tööohutusvaldkonna koolitajad, lektorid, konsultandid ja oma ala spetsialistid: Priit Siitan, Karin Reinhold, Jaan Kiviall, Sigrid Kalle, Peeter Parre, Tiiu Tamm, Indrek Avi, Monika Loit-Kilgas, Taavi Lukas jt.

Saadud teadmisi on võimalik koheselt rakendada kursuse jooksul tehtavates praktilistes ülesannetes ja rühmatöödes ning kodutöödes.

Kursusele on oodatud

nii töökeskkonnaspetsialistid kui töökeskkonnajuhid kui ka teised organisatsiooni töötervishoiu- ja tööohutuse arendamises osalevad töötajad. Osaleda võivad kõik, kes soovivad oma töökeskkonnaalaseid teadmisi täiendada ja süvendada, moodustada üksikutest kildudest tervikpilti, aga ka need, kes tunnevad huvi vaid mõne konkreetse teema vastu - osaleda saab ka üksikutes moodulites.

Koolitusele registreerimine ja lisainfo SIIN

NB! Kiiretele registreerijatele (kuni 13.02.2015) lisasoodustus koolituse maksumusest 10%!

Vaata ka teisi meie ohutuskoolitusi. Meie koolitustel saab:

- Õppida läbi viima ja ajakohastama töökeskkonna riskianalüüsi;

- Anda töökeskkonnavolinikele ja töökeskkonnanõukogu liikmetele seaduses ettenähtud 3-päevase väljaõppe ja vajalikud täiendõpped;

- Õpetada välja ja täiendõpet anda esmaabiandjatele: pakume koostöös Eesti Punase Ristiga Eesti parimaid esmaabikoolitusi;

- Anda töötajatele oskuse aidata kolleegi ja klienti traagilise sündmuse ja kriisisituatsiooni korral – õpetame psühholoogilist esmaabi töökeskkonnas;

- Õppida tööstressiga toime tulema ja stressi juhtima;

- Suhtlemismudeleid kasutama õppides õppida töökeskkonnas konflikte juhtima;

- Õpetada välja ettevõttes ja asutuses tuleohutuse eest vastutavaid isikuid;

- Anda oma töökeskkonnaspetsialistile põhjalikud teadmised ja praktilised oskused töökeskkonnaalase töö korraldamiseks: ainsana Eestis pakume 9 moodulist koosnevat Töökeskkonnaspetsialistide väljaõppe ja pädevusprogrammi.

Äsja avasime oma uue koolituskeskuse Tallinnas, Väike-Paala tn 1, meie uued, kaasaegsed ja avarad koolitusruumid võimaldavad teile pakkuda rohkem erinevaid koolitusi just Teile sobivatel aegadel.

Samuti kutsume Teid või Teie organisatsiooni töötajaid osalema meie Ohutusklubis, kus astuvad üles meie head koostööpartnerid ja tuntud lektorid, et jagada teiega mõtteid ja teadmisi tööohutusest ja ohutusest laiemalt. Klubi seminarid annavad nii tööandjale kui töötajale, nii juhile, töökeskkonnaspetsialistile kui töökeskkonnavolinikule vajalikku ja ajakohast teadmist sellest, kuidas töötervishoidu ja tööohutust organisatsioonis korraldada. Samuti võimaluse kolleegide ja ohutusvaldkonna erinevate asjatundjate-lektoritega meie mugavas klubiõhkkonnas tassi kohvi, tee ja tervisliku suupiste kõrval mõtteid vahetada, nõu küsida ja anda ning abi saada Teid huvitavas ohutusalases küsimuses.

Kohtumiseni koolitusel!

 

Krista Silbaum

RA Koolitused Koolituskeskus

Väike–Paala 1, Tallinn

www.rak">[email protected]

Tel: 58444458

_________________________________________________________________

 Content Marketing (CM) ehk sisuturundus on moodne trend kogu maailmas, mille läbi ettevõtted tutvustavad oma parimaid kogemusi, tooteid ja teenuseid. CM artikkel lähtub alati artikli eest tasunud kliendi huvidest ning seal sisalduva info tõesuse eest vastutab klient.

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700