Autor: Sekretär.ee • 4. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Caviar Catering: toitlustusteenus vabastab peo korraldaja liigsetest kohustustest

Toiduvalikul on tänasel päeval ainsaks piiriks vaid kliendi enda fantaasia.
Toitlustusteenuse tellimine on lihtne, mugav ja praktiline. See vabastab peo korraldaja liigsetest kohustustest ning annab võimaluse külalistega muretult suhelda, sest kõik detailid menüüst kellaaegadeni on eelnevalt täpselt kokku lepitud, ütleb ligi 15-aastase töökogemusega Andrus Koit toitlustusettevõttest Caviar Catering OÜ.

Kui veel kümmekond aastat tagasi pidasid Eesti inimesed catering-teenust pigem luksuskaubaks ja suhtusid sellesse pisut võõrastavalt, siis tänaseks on sellest saanud sündmuste ja ettevõtmiste loomulik osa. „Toitlustusfirma toimetab kohale söögid, katab laua ning koristab hiljem ka mustad nõud,“ ütleb Andrus Koit, lisades, et peale inimeste suhtumise on muutunud ka klientide maitse – singirullid ja täidetud munad on asendunud põnevamate ja huvitavamate roogadega, mida inimesed ise igapäevaselt kodus ehk ei valmista ning mida supermarketite letid ei paku.

„Iga toitlustusettevõtte hing, süda ja au on aga selle köök, mis pakub kindlat ja ühtlast kvaliteeti ning oma käekirjaga toite. Kliendid rõhutavad, et neile meeldivad meie puhtad ja värsked maitsed ning kuna esimene suutäis süüakse ikka silmadega, siis muidugi panevad meie kokad väga suurt rõhku ka söökide visuaalsele küljele,“ räägib Andrus Koit. „Ühtegi toitu ei tohi olla piinlik pakkuda, vaid kõik, mille catering-firma kohale toob, peab olema korralik, kvaliteetne ning maitsev.“

Caviar Catering on pakkunud oma teenust alates õhtusöögist kahele inimesele kuni 2300 osalejaga vastuvõtuni, kuid ettevõtte võimekus on ka suurem. Vastuvõttude, juubelite, suvepäevade, ristsete ja muude toredate sündmuste toidulaudu on Caviar Catering katnud üle Eesti. Kõik algab planeerimisest ja organiseerimisest, mis on Caviar Cateringi põhimõtetele vastavalt väga personaalne, kvaliteetne ja vahetu.

Andrus Koit peab toidu kvaliteedi ja klientide rahulolu kõrval väga oluliseks töötajate väärtustamist, sest just töötajad kujundavad ettevõtte lõpliku näo. „Minu jaoks ei eksisteeri traditsioonilist ülemuse-alluva suhet, vaid kõik töötajad on oma ala asjatundjad, kes mõtlevad kaasa ja teevad tööd ühise eesmärgi nimel. Kui tööõhkkond on mõnus ja pingevaba, on ka lõpptulemus hea. Töö ja nali peavad käima käsikäes.“ Toitlustusteenuse tellimisel arvesta ka külaliste maitset

Kõige kiirem, lihtsam ja mugavam võimalus oma sündmusele toitlustusteenust tellida on helistada catering-firmasse ning läbi arutada peo aeg, koht, inimeste arv ja menüü. Seejärel paneb ettevõte oma esialgse pakkumise kirja ning koostöös kliendiga käiakse see veel kord läbi.

„Muidugi on igal toitlustusfirmal olemas ka valmismenüü, mille põhjal saab teha esialgse pakkumise, kuid alati kuulame ära ka kliendi soovid ja maitse-eelistused. Meil on hea meel, kui klient esitab enne pakkumise saamist ka oma soovid. Peale selle oleks alati hea teada, kas seltskonnas on näiteks allergikuid või taimetoitlasi. Kliendile ei tohiks kunagi midagi peale suruda, pigem proovime olla paindlikud ja kliendi soove alati arvesse võtta,“ annab Andrus Koit nõu.

Toiduvalikul on tänasel päeval ainsaks piiriks vaid kliendi enda fantaasia. Näiteks pulmalaud võib tähendada nii taimetoidulauda kui ka pidulikku šokolaadis maasikaid šampanjaga ning suvepäevadel võib ees oodata nii neljakäiguline suurem sööming kui ka bufeestiilis vastuvõtt.

Kuna inimeste maitsed on väga erinevad, tuleks sellest lähtuda ka menüü koostamisel ehk catering-firma üks ülesanne on suunata kliendi tähelepanu menüü mitmekülgsusele – juba kahel inimesel võivad olla söögi suhtes täiesti erinevad ootused ja maitse, rääkimata siis mitmesaja külalisega vastuvõtust. Oluline on, et igaüks leiaks pakutavast enda jaoks midagi ülimaitsvat ning et toit oleks eriline, hõrk ja meeldejääv.

Caviar Cateringi näidismenüü:

Külm bufee (715 g/in)

Gravlax lõhefilee shampanja želeega, mustsõstra-sidruni kaste

Ürtidega marineeritud võikala carpaccio, tomati-basiiliku kreem

Lõhe ja forelli paté jõevähi sabadega, külm kalamarjakaste

Teriyaki ja magusa tšilliga marineeritud sealiha vardad, mango-tšilli kaste

Rosmariini ja meega maitsestatud loomaliha apelsini-sibula mousseega

Kana-jõhvikarulaad, mee-sinepi-karri kaste

Pardifilee Grand Marnier marinanadis, safraniga maitsestatud pirnid

Pardi-ja kanalihatäidisega tortillad

Punapeedi carpaccio kitsejuustukreemiga ja rukkileiva chipsiga

Isevalmistatu köögiviljakrõpsud (porgand, tomat, peet, pastinaak, kartul, mustjuur)

Köögiviljatäidisega kevadrullid, magus-hapu tšillikaste

Suitsulõhe-aedviljasalat kreveti-pesto kastmega

Baieri kartulisalat türgi ubadega ja röstitud peekoniga

Suitsukana risottosalat juurviljadega

Parma singi-puuviljasalat

Maasika-avokaadosalat Brie juustuga rohelisel salatipadjal

Tume seemnekukkel, mooniseemnetega minikukkel, määrdekreem päikesekuivatatud tomatitega

Hind ühele inimesele 13,13 EUR + KM

Tutvu ka teiste Caviar Cateringi näidismenüüdega siit ja küsi pakkumist!

Lisainfo leiab kodulehelt www.caviar.ee.

Caviar Catering OÜ

[email protected]

+372 51 77 209

www.caviar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700