Autor: Sekretär.ee • 1. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

8 erinäolist cateringi, kes suudavad muuta iga sündmuse elamuseks

Suurepärase söögi, maitsva joogi, professionaalse teeninduse ning efektse teostuse abil saab peole lisada rohkelt lisaväärtust.
Sekretar.ee piilus 8 erineva cateringfirma köögipoolele, et saada ülevaade, millised on nende eripärad ja millega suudetakse kliente üllatada.

Peo õnnestumiseks ei piisa vaid pidulikust eeskavast või seltskondlikust meelelahutusest – tähelepanu tuleb pöörata ka paljudele teistele pisiasjadele – näiteks toidule. Suurepärase söögi, maitsva joogi, professionaalse teeninduse ning efektse teostuse abil saab peole lisada rohkelt lisaväärtust.

Mamo Catering

Mamo aitab korraldada toitlustust kontoris, firmapeol, seenematkal või filmivõtetel nii pisema grupi kui ka 300 inimesega konverentsi tarvis. Neilt saab abi ka siis, kui on vaja teha kingitusi klientidele või äripartnerit meeles pidada maitsvate söödavate kingitustega. Ja kui suur näljahäda käes, võib alati läbi astuda mõnest Mamo kohvikust – salateid, võileibu ja pagaritooteid saab alati kaasa osta. Pooltooteid Mamos ei valmistata ja toit valmib alati samal päeval vahetult enne üritust - olgugi, et teisiti oleks lihtsam. Värske tooraine on Mamo jaoks A ja O. Mamo on mõistnud ka, et toiduallergiad ja -talumatused on muutunud elu igapäeva osaks, seepärast teavad nad, mida peale hakata ka kõige haruldasemate ja erilisemate toidusoovidega. Vastavalt planeeritavate sündmuste olemusele aitab Mamo lisaks nii lauanõude kui ka mööbli laenutamisega, et klient saaks kõik vajaliku ühest kohast. Kui aga ollakse hädas kohavalikuga, on Mamo kohvikuruumid sobilikud nii töölõunateks kui ka õhtusteks firmapidudeks.

Loe lisaks siit.

Kahe Kokapoisi food-track ehk „köök ratastel“

Eestis unikaalne Kahe food-track ehk „köök ratastel“ pakub mobiilset ja mugavat võimalust toitlustuse tellimiseks kliendi- ja spordiüritustele, erinevate tähtpäevade tähistamistele, sünni- ja suvepäevadele, matkadele, laatadele ja rannapidudele. Kaks pikaajalise kogemusega kokka soetasid toitlustusauto, et pakkuda klientidele veidi teistmoodi catering-teenust. Mobiilne köök sisaldab kõike vajalikku salatite, kookide, praadide, burgerite, wokiroogade, supi ja muu valmistamiseks, alustades gaasipliidist ja gaasigrillist ja külmikutest lõpetades fritüüri ning espressomasinaga. Nad ise peavadki oma eeliseks mobiilsust ja kiirust – tullakse kohale, valmistatakse toidud ning neid pakutakse soovi korral otse läbi luugi nagu Ameerika filmis. Samamoodi kiirelt käib asjade kokkupanek ja lahkumine, segamata kliente ning vajamata eraldi kööki ja töötasapindu. Sageli saavat nende köögist lausa sündmuse üks atraktsioone.

Loe lisaks siit.

Caviar Catering

Iga toitlustusettevõtte hing, süda ja au on selle köök, mis pakub kindlat ja ühtlast kvaliteeti ning oma käekirjaga toite. Caviar Cateringi puhul on klientidele meeldinud nende puhtad ja värsked maitsed ning kuna esimene suutäis süüakse ikka silmadega, siis muidugi panevad nende kokad väga suurt rõhku ka söökide visuaalsele küljele. Caviar Catering on pakkunud oma teenust alates õhtusöögist kahele inimesele kuni 2300 osalejaga vastuvõtuni, kuid ettevõtte võimekus on ka suurem. Vastuvõttude, juubelite, suvepäevade, ristsete ja muude toredate sündmuste toidulaudu on Caviar Catering katnud ligi 15 aastat üle Eesti. Suurepärase söögi, maitsva joogi, professionaalse teeninduse ning efektse teostuse abil soovivad nad luua oma klientide ettevõtmistele lisaväärtust. Caviar Catering peab väga tähtsaks, et nende kliendid oleksid õnnelikud.

Loe lisaks siit.

E-catering

Nagu muudeski valdkondades, on ka toitlutusteenuse alal uueks trendiks e-teenus ehk e-catering. Ligi 20aastase cateringi kogemusega Catering Service pakub klientidele võimalust oma menüü ise otse internetis kokku panna. Populaarseks on see kujunenud nii ettevõtete kui ka eraisikute jaoks, väga meelsasti tellitakse e-cateringi ka tööpäeviti kontoritesse. Catering Service on aastate jooksul teenindanud palju väga erineva ilme ja suurusega üritusi alates kõrgetest väliskülalistest Vabariigi Presidendi Kantseleis, välisministeeriumis ja välisriikide saatkondades kuni erapidudeni Soomes ja Venemaal. Nende jaoks algab üritus ka ühest inimesest ning samuti suudetakse edukalt pakkuda tippteenust mitu päeva järjest 1000 külalisele. Lisaks traditsioonilisele täispaketile, kuhu kuuluvad toitlustamine, telk, lauanõud, mööblirent, lauakaunistused, õhtujuht, muusika ilutulestik ja muud lõbustused, pakub OÜ Catering Service võimalust korraldada pulmi, vastuvõtte, firmapidusid, seminare, konverentse ja koolitusi Tallinna Lillepaviljonis. Saal mahutab kuni 400 inimest.

Loe lisaks siit.

Foodproff catering

Foodproff Cateringi asutajateks ja visiitkaartideks on kokad – isa ja poeg. Nad on kogemusi omandanud Tallinna parimates restoranides ja välismaal. Pakutavate teenuste hulgas on nii kohvipausid, suupistevalikud kui ka pulma- ja peomenüüd. Kuna tegemist väikese perefirmaga, lähtutakse nii pakkumise kui ka menüü koostamisel personaalselt kliendi soovidest ega pakuta masstoodangut. Cateringil on Tallinnas Lindakivi Kultuurikeskuse ruumides kohvik. Lisaks saab samas majas näiteks koolituste ja vastuvõttude jaoks reserveerida terve maja, koolitusteks on võimalik rentida 256-kohaline kontserdisaal ning vastuvõttudeks kasutada 210 m² tantsusaali. Samuti on võimalik sündmusi Foorproffi kaasabil korraldada 70-kohalises värviküllases kohvikus.

Loe lisaks siit.

Mozart Catering ja BBQ Catering

Nende kahe catering-i põhitegevuseks on toitlustusteenuste pakkumine erinevatel sise- ja välisündmustel. Tänu BBQ Cateringi ainulaadsele liikuvale haagis-köögile, valmib soe toit sündmusel mobiilses köögis otse külaliste silme all. Maitsvate roogadega sisustatakse nii teie sünnipäev, juubel, pulm, firma suve- ja talvepäevad, kliendipäevad kui ka jõulupeod. Nad on suutnud tippkvaliteeti pakkuda nii ekstreemsemates oludes aga ka massiüritustel nagu näiteks 2009. ja 2014. aasta üldtantsupeod. Mozart Catering pakub üle Eesti klassikalist catering-teenust: banketid, vastuvõtud, pulmad, juubelid, konverentsid, seminarid jm.

Loe lisaks siit.

Olde Hansa

Olde Hansa köök, interjöör, tegevused on natuke teistsugused, kui võib-olla esmapilgul harjutud ollakse. Vanasse pakkhoonesse loodud restoran mahutab 320 inimest ning suvistel aegadel mahub terrassile lisaks veel 150 inimest. Restoran on loonud võimaluse mahutada majja suuri gruppe, kuid tänu oskuslikule kujundamisele on võimalik saada osa hubastest nurkadest, kus väikese seltskonnaga aega viita. Keskaegse kultuuri taaselustajana on neil enda kanda võetud hool, et iga detail oleks võimalikult ajastutruu. Nii võib ka Olde Hansa menüü puhul oodata ajakohast kulinaariat. Menüüs ei leidu ühtegi toodet, mis läheks vastuollu keskaegse toidulauaga. Lisaks on peakokk hoolitsenud selle eest, et kasutatakse parimat toorainet. Tavapärasele restoranikülastusele on lisaks võimalik osa saada elamustest, mis kuuluvad keskaegse eluolu juurde.

Loe lisaks siit.

Soolo Catering

Lõuna-Eestis asuv Soolo Catering on juba ligi 20 aastat pakkunud kvaliteetset catering-teenust sünnipäevadeks, pulmadeks, peiedeks, grillpidudeks, piknikuteks, jne. Neilt on võimalik lisaks tellida toitlustamisteenus ka konverentsideks, seminarideks, väliüritusteks. Kliendid, kes ikka ja jälle nende poole pöörduvad, hindavad neis enam kui kahekümneaastast kogemust toitlustusvaldkonnas, maitsvat naturaalsest toorainest valmistatud toitu ja kvaliteetset teenindust.

Loe lisaks siit.

  

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700