Autor: Sekretär.ee • 15. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas korraldada meeldejäävat suvist peoõhtut?

Soovides pakkuda sündmustele meeldejäävat toiduelamust, teeb Mozart Cateringi meeskond südamega tööd selle nimel, et iga sündmus oleks meeldejääv ja eriline.
Foto: Mozart Catering
Suviste vastuvõttude ja pidude aeg on käes. Nii suuremate kui väiksemate ürituste puhul on toitlustusel märgiline tähendus. Ka lihtsakoelise ürituse saab suurepärase toiduga meeldejäävaks muuta nagu ka toiduga koonerdamisel hea ürituse pettumuseks pöörata.

Eestis ja ka Soomes parima hinna ning kvaliteedisuhtega catering-teenust pakkuv Mozart Catering on BBQ Cateringi bränd. 2008.aastal, süvenevast majanduskriisist hoolimata, alustas BBQ Catering aktiivset tegevust ja tõi turule oma Põhjamaades unikaalse liikuva köögi. Ratastel  väliköök võimaldab pakkuda oma klientide sündmustel toiduelamusi ja –emotsioone sõltumata ajast ja kohast.

Soe toit valmib meil alati kohapeal klientide silme all mobiilselt köögis ja vahet pole, kas tegu on pulmade ja grillipeoga, juubeli või gurmeeõhtusöögiga. Suudame tippkvaliteeti pakkuda ekstreemsemates oludes aga ka massiüritustel nagu näiteks 2009 ja 2014 üldtantsupeod.

Suvepäevad

Hästi läbimõeldud ja -viidud suvepäevad on suurepärane moodus liita ja motiveerida kollektiivi, lasta ühiselt aur välja. Organisatsiooni sisekliimale lisavad ühised harjumuspärasest keskkonnast välja toimuvad üritused tubli annuse positiivsust. Erilisel ja kordumatul moel korraldatud suvepäevad jäävad kindalt meelde. Hea tooraine, toidu värskus ja temperatuur ning teeninduse meisterlikkus on suvepeo toitlustuse edu valemiks. Üllatada saab meeskonda näiteks keset metsa või mereranda kaetud rikkaliku pikniku lauaga, mida osalejad oodata ei osanudki. Gurmeeõhtusöök asustuseta saarel, kus valgetes kinnastes kelnerid serveerivad merenadidest hõrgutisi kadakate vahele kaetud peolauas. Suvepäevi pidava ettevõtte osas on oluline eeltöö, et ootused ja soovid oleks selgeks räägitud. Tähtis on ajagraafik  kooskõlasta, et värske toit sooja naeratuse saatel kõigile korraga kätte jõuaks.

BBQ Cateringi liikuv köök on ideaalne suvepäevade või firmaürituse korraldamiseks, mobiilne kaaslane ühe- ja mitmepäevastel elamusreisidel vastavalt klientide soovidele ja valikutele. Meilt saab tellida toitlustust ning erinevaid lisategevusi suvepäevade põnevamaks muutmisel. Teile sobiva kuupäeva broneerimiseks soovitame suvepäevade korraldamist alustada võimalikult varakult. Soodsamaid pakkumisi saame lubada nädala sees!

BBQ Cateringi liikuv köök on ideaalne suvepäevade või firmaürituse korraldamiseks, mobiilne kaaslane ühe- ja mitmepäevastel elamusreisidel vastavalt klientide soovidele ja valikutele.

Pulmad

Pulmapidusid, nii traditsioonilisi kui omanäolisi, peetakse sel aastal ohtralt.  Järgmise suve pulmapidustuste kavandamiseks aga on just nüüd sobiv aeg. Maalilised maakodud ja ülesvuntsitud heinaküünid on kohaldatud romantilisteks peopaikadeks. Teiseks trendiks on kujunemas privaatsed väikesaared, kus pisikeses puukirikus kohalik kirikuõpetaja tseremoonia siiral ja vaoshoitud moel läbi viib. Mõistlik on peopaiga ja toitlustamise pulmakorraldajaga eelnevalt läbi arutada, et pulmapäeval saaks pruutpaar päeva nautida ja end üllatada lasta. Esmalt tulekski broneerida peokoht, pulmaisa, muusikud ja fotograaf. Teha tuleb toiduvalikud ning sobitada juurde veinid ja kangemad napsud. Toitlustajalt on mõistlik tellida proovisöömine,  et teaks täpselt mida pulmamenüüks valida. Samas võib ka pakutav jääda üllatuseks.

Soovides pakkuda sündmustele meeldejäävat toiduelamust, teeb meeskond südamega tööd selle nimel, et iga sündmus oleks meeldejääv ja eriline. Sellest ka Mozart cateringi tunnuslause "Muusika Sinu kõhule!".

 Pakume catering-teenust:

*   õhtusöökidel

*   pidulikel vastuvõttudel

*   konverentsidel ja seminaridel

*   perekondlikel tähtpäevadel

*   pulmades

*   firmapidudel

Vaata lisainfot kodulehtedelt www.mozartcatering.ee ja www.bbqcatering.ee.

E-post [email protected] ja [email protected]

Küsimuste korral helista telefonil 5807 0680.

Eestis ja ka Soomes parima hinna ning kvaliteedisuhtega catering-teenust pakkuv Mozart Catering on BBQ Cateringi bränd.
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700