Autor: Sekretär.ee • 16. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ettevõtetel on aeg mõelda jõulu- ja aastalõpupidudele

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn pakub majutusteenuse kõrval suurepäraseid võimalusi vastuvõttudeks, pidulikeks koosviibimisteks ning konverentsideks.
Foto: Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn
Juuni alguses Rezidor hotelligrupiga liitunud ja Tallinna südames asuv Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn pakub majutusteenuse kõrval suurepäraseid võimalusi vastuvõttudeks, pidulikeks koosviibimisteks ning konverentsideks. Täna on juba hoogsalt alanud jõulu- ja aastalõpupidude broneerimine.

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn on 465 toa ja 14 erinevas suuruses konverentsisaaliga üks Tallinna suuremaid ja kaasaegsemaid majutusasutusi ning uuemaid konverentsikeskuseid. Hotell mahutab ca 1000 inimest majutuma ning suurim konverentsisaal Peterson on loodud suurematele firmadele pidude ja vastuvõttude läbiviimiseks. Püstijalavastuvõtte saab korraldada hotelli teisel korrusel kuni 700-le külalisele, pidulikke õhtusööke kuni 300-le.

Vanalinnavaate ja terrassiga Tammsaare saal sobib hästi väiksematele seltskondadele, mahutades ümmarguste laudadega kuni 50 inimest. Suurepärase Toompea-vaatega saal Grand Panorama on ideaalne koht vastuvõttude, pulmade, ettevõtte sünnipäevade või muude tähtpäevade ja klubiõhtute läbiviimiseks. Esimese korruse saal Jakobson II on populaarne koht nii konverentsideks kui ka pidulikeks õhtusöökideks.

Ürituste korraldamisel on abiks professionaalne konverentsimeeskond, kes arvestab alati paindlikult klientide soovidega. Konverentsikorraldajad on teretulnud liituma Carslon Club for Planners kaardiga, mis annab erinevaid soodustusi just ürituste korraldajatele.

„Meie tugevuseks on, et saame pakkuda täislahendust nii suurematele kui ka väiksematele gruppidele, teenuste hulk on väga lai, sest lisaks hotellitubadele ja konverentsikeskusele asuvad siin veekeskus, spaa, ilusalong, spordiklubi ja jõusaal,“ tutvustab hotelli müügidirektori asetäitja Karina Kiviloo, lisades, et muuhulgas kuulub hotelli juurde oma pagarikoda, mis varustab maitsvate küpsetistega mitte ainult hotellikliente, vaid ka linnarahvast.

Konverentsi- ja spaahotelli menüüde valik on lai: peakokk on koostanud äärmiselt mitmekülgse valiku, pakkudes erinevaid variante nii buffet- kui grupimenüü austajatele. Jõulupidude perioodiks saab hotellis tellida jõulupäraseid menüüsid.

Jõuluvastuvõtt ühendatakse aastalõpupeoga

Tõusva trendina võib Kiviloo sõnul märkida, et mitmed ettevõtted on oma jõulupeo nimetanud aastalõpuürituseks, mille raames võetakse enne õhtul toimuvat pidu kokku aasta tulemused ning tunnustatakse parimaid töötajaid.

„Firmaüritusteks ja jõulupidudeks soovitame Viru Varietee programmi, mida saab privaatseks peoks tellida juhul, kui grupi suurus on miinimum 25 inimest. Selleks puhuks on olemas ka valmispakett, kus kliendi õlult on võetud kogu organiseerimise koorem, pakkudes täislahendust, milles sisalduvad ruum, toit ja programm. Jõulupidude ajal on hotell ning ka peosaal kaunistatud pidulikkust lisavate detailidega,“ kirjeldab Kiviloo.

Peol osalejatele pakub hotell soovi korral erihinnaga majutust, mis sisaldab võimalust nautida ka vee- ja saunakeskuse mõnusid kogu hotellis peatumise ajal.

„Kõige rohkem positiivset tagasisidet ongi saanud meie mitmekesine teenuste valik, sest klient saab kõik soovitu ja vajaliku kätte hotellist väljumata. Väga palju kiidetakse ka meie toidu kvaliteeti, veekeskuse olemasolu ning laia hoolitsuste valikut,“ ütleb Kiviloo.

Hotelli asukoht tagab mugava juurdepääsu pealinna vaatamisväärsustele ja ärikeskustele. Hotelli saab tulla mugavalt ühiskondliku transpordiga, rongijaam on jalutuskäigu kaugusel. Autoga saabujatele on head parkimisvõimalused – parkimiskohti hotelli ümber ja garaažis jagub 132-le autole.

Lisainfo leiad hotelli kodulehelt.

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Toompuiestee 27/Paldiski mnt 4, Tallinn

Tel: +372 62 88 165

E-mail: [email protected]

Koduleht: www.parkinn.co.ee/hotel-meriton-tallinn

Tallinna südames asuv Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn pakub majutusteenuse kõrval suurepäraseid võimalusi vastuvõttudeks, pidulikeks koosviibimisteks ning konverentsideks. Täna on juba hoogsalt alanud jõulu- ja aastalõpupidude broneerimine.
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700