Autor: Sekretär.ee • 5. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

15 erinäolist kohta meeldejääva firmapeo korraldamiseks

Oleme kokku pannud ülevaate 15 erinäolisest kohast üle Eesti, kus tähistada erinevaid firmapidusid või muid sündmusi. Lisaks ruumidele, pakuvad need kohad ka põnevaid tegevusi ja lahendusi sündmuse meeleolukamaks muutmisel.

1. Restoran Ukraina Kodu Tallinnas

Tallinnas Mustamäe teel avas sel suvel uksed toidukoht Ukraina Kodu, mille ukrainlastest kokad pakuvad väiksematele ja suurematele seltskondadele võimalust hubases miljöös mekkida autentseid rahvusköögi maitseid.

Mahutavus ja eripära:

Ukraina Kodus on avaralt ruumi nii sünnipäevade, bankettide, koolituste ja tähtpäevade pidamiseks kuni 60 inimesele. Ukraina köögi eripäraks on lihtne, aga nüansirikas toit, kus on palju värskust ning taskukohane hinnatase. Kõik toidud valmivad kohapeal käsitööna. Jookide osas on Ukraina Kodu samuti autentne, pakutakse Ukrainast pärit õlut, veini, šampust ja viina.

Loe täpsemalt SIIT.

2. Mänguline Escape Room Tallinnas

Üle maailma populaarsust koguv interaktiivne ja intuitiivne põgenemismäng on suurepärane meeskonnatöö kogemus, mille läbimine muudab inimesed üksteisega rohkem arvestavamaks ning annab võimaluse testida oma loogikat. Lisaks mängulisusele pakub Escape Room ka võimalust pidada oma ruumides koolitusi ning pidusid.

Mahutavus ja võimalused:

Escape Roomis on 200 ruutmeetrisel alal neli erinevat põgenemistuba. 2-6-liikmeline meeskond peab suutma interaktiivsest vastava sisustusega temaatilisest ruumist 60 minuti jooksul põgeneda. Ettevõte saab kasutada 25 inimesele mõeldud konverentsiruumi. Suurema seltskonna, kuni 50 inimese puhul saab toitlustuse tellida Rootsi laua stiilis.

Loe täpsemalt SIIT.

3. Tallinna Teletorn

Kolm aastat tagasi taasavatud värskelt renoveeritud Teletorn pakub täna lisaks pidudele ja vastuvõttudele ainulaadseid võimalusi korraldada konverentse ja seminare taevastes kõrgustes.

Mahutavus ja võimalused:

Teletorni esimese korruse seminariruum on mõeldud kuni 20 inimesega seltskonnale. Koosoleku elavdamiseks tasub vahepeal läbi teha gruppidele mõeldud "Meeskonnaga kõrgustesse" tunniajane pakett, mis sisaldab samm-sammu järel tõusmist kõrgustesse (kokku 870 trepiastet), mängulise viktoriiniga elamustuuri. Konverentside ja seminaride läbiviimiseks on torni teisel korrusel kuni 100-kohaline kinosaal. Hommikuseks äriseminariks või pärastlõunaseks tooteesitluseks sobib suurepäraselt 21. korruse tippsaavutuste ekspositsioonisaal või 22. korruse brasserie-restoran, mille vaated panevad mõtted loovalt tööle. Lisaks pakub Tallinna Teletorn ainulaadset võimalust teha läbi Walk On The Edge ehk Servakõnd, mis toimub torni vaateplatvormi katuse serval.

Kui Teletornis läbi viia ettevõtte juubel, jõulupidu või lõbus talvepäev, on külalised kindlasti oodatud koos perega, sest siin jagub tegevust kõigile.

Loe täpsemalt SIIT.

4. Pühajärve Spa & Puhkekeskus Otepääl

Lõuna-Eestis Otepää vahetus läheduses asuv Pühajärve Spa & Puhkekeskus pakub võimalust pidada ettevõtte talvepäevad, jõulupidu või koolitused Eesti kauneima järve kaldal, mis talviti muutub tõeliseks talviseks paradiisiks.

Mahutavus ja võimalused:

Kolm konverentsiruumi mahutavad vastavalt 100, 50 ja 25 inimest. Pühajärve mõisapargi südames paiknev spaahotell pakub külastajaile hubast, kõigi mugavustega majutust ja spaahoolitsusi. Hotellis on 87 kahekohalist tuba ja 12 sviiti, millest seitse on sauna ning täissein-panoraamaknaga, kust avaneb vaade Pühajärvele. Elegantses 110-kohalises restoranis pakutakse külalistele buffee-hommikueinet ning lõuna- ja õhtusööke. Nädalalõppudel on õhtuti avatud a´la carte restoran, kus saab korraldada jõuluvastuvõtte ja erinevaid firmaüritusi. Vanas mõisakeldris asub sopiline avatud grillköögiga pubi kuni 100 külastajale. Privaatseks ärikohtumisteks sobib hästi eksklusiivne klaasseintega tornikohvik, millest avaneb vaade Pühajärvele ja Otepää looduspargile.

Loe täpsemalt SIIT.

5.  Strand SPA & Konverentsihotell Pärnu

Lääne-Eesti suurim konverentsikeskus Strand SPA & Konvrentsihotell pakub ainulaadset võimalust viia läbi konverents 500-kohalises saalis, pidutseda merevaatega peosaalis, puhata spaas või privaatsaunas, lõõgastuda wellness keskuses, külastada restorani ja lobby baari ja veeta lõbusalt aega siseminigolfis.

Mahutavus ja võimalused

Hotellis on 187 numbrituba. Kaheksa konverentsisaali on erineva suuruse ja kujuga. Väiksemad saalid mahutavad kuni 10 inimest ning sobivad tööintervjuude, koosolekute ja nõupidamiste läbiviimiseks. Järgmistesse mahub kuni 55 inimest ning need on ideaalsed koolituste ja seminaride läbiviimiseks. 95-kohaline kaldauditoorium on hubane ruum seminaride läbiviimiseks, filmi näitamiseks või kontserdi korraldamseks. Konverentsi- ja peosaal Lahe mahutab banketistiilis kuni 300 külalist ning suurim, 500-kohaline saal on mõeldud suuremateks pidudeks ja konverentsideks. Hotelli spaa pakub auru- ja soome sauna mõnusid, soojendusega laavakivitoole, massaaži- ja mullivanni ning jahutavat basseini. Korraga mahutab spaa kuni 50 külalist.

Loe täpsemalt SIIT.

6. Sangaste loss Valgamaal

Erikujuliste tornikestega loss paelub oma salapära, põneva ajaloo, kauni arhitektuuri ning mitmekülgsete võimalustega konverentside ja koosolekute pidamiseks ning lõbutsemiseks.

Mahutavus ja võimalused:

Hoones on üle 100 ruumi, teiste seas gooti stiilis fuajee, inglise stiilis jahisaal, uhked peosaalid, klaaskatusega talveaed ning vaatetornid. Erinevate suuruste ja stiilidega ruumid mahutavad kokku kuni 300 inimest. Rikkaliku peo- ja einelaua katab lossirestoran. Puhkama saavad osalejad heita lossihotellis, kus on 16 kahekohalist tuba ning lisaks suuremad magamisruumid, mis mahutavad 70 külastajat. Vajadusel suudetakse pakkuda majutuskohti lossiruumides kuni 110 inimesele. Vaba aja sisustamiseks pakutakse erinevaid võimalusi alates orienteerumisvõistlusest kuni šokolaadi- või seebikoolitusteni.

Loe täpsemalt SIIT.

7. Kallaste Turismitalu Padisel

Vaid 45 kilomeetri kaugusel pealinnast ootab keset imelist loodust külastajaid ärksa hingega turismitalu, kes pakub väga palju erinevaid võimalusi kõiksugu ürituste korraldamiseks ja aktiivseks puhkuseks.

Mahutavus ja võimalused:

Talu pakub majutust kuni 70 inimesele 16 majutusruumis. Seminariruum peamaja saalis mahutab kuni 45 inimest. Väiksemateks seminarideks ja koosolekuteks pakutakse hubast sauna ja kaminaga majakest Ella, mis mahutab kuni 20 inimest. Suvekuudel pakub avar suvesaal seminariruumi kuni 100le ja vabaõhulava Kalju-laval kuni 800le inimesele. Erinevaid aktiivse tegevuse võimalusi on Kallaste Turismitalus väga palju. Populaarne on näiteks Padise Seikluspark, mis pakub meeskonnategevusi nii madal- kui ka kõrgseiklusrajal. Populaarsed on ka Disc-golf, Padise lasketiir, ajalooline kloostrimatk ja taluleiva tegemise töötuba. Suur valik on talviseid tegevusi, mis on mõeldud vahepalaks seminarile, põnevaks aja sisustamiseks jõulupeole või lihtsalt väljasõiduks loodusesse.

Loe täpsemalt SIIT.

8. Toosikannu Puhkekeskus Raplamaal

Raplamaal asuv Toosikannu Puhkekeskus on lahe peokoht nii suurematele kui ka väiksematele seltskondadele. Aga mitte ainult – Toosikannus asub Eesti esimene ja ainus loomapark ning lisaks tähtpäevade tähistamisele on see suurepärane koht asjalikele koosolekutele ja konverentsidele.

Mahutavus ja võimalused:

Toosikannu pakub sisemajutust kuni 200 inimesele. Valida saab erinevate suurustega peosaalide vahel. Puhkekeskuses on Eesti uusim jahi- ja laskespordikeskus. 920 hektari suuruses loomapargis elavad põdrad, metssead, punahirved ning teised metsaelukad, pakkudes avastamis- ja silmarõõmu nii matkaautoga ulukisafarit läbides, fotojahti pidades või vaatlustornides linde ja loomi vaadeldes. Korraldatakse ATV-, mootorsaani- ja hobuvankrimatku ning reesõite, samuti räätsamatku talvisel rabamaastikul või kevadisi kanuuretkesid Käru jõel. Lõõgastust pakuvad soome-, vene- ja suitsusaun ning kümblustünn.

Loe täpsemalt SIIT.

9. Restoran Peppersack Tallinna Vanalinnas

Raekoja platsi vahetus läheduses asuv restoran Peppersack ei ole lihtsalt hea toidu ning sõbraliku teenindusega koht, vaid pakub võimalust igapäevarutiinist astuda kui teise maailma: keskaegne müstika, hubane küünlavalgus ning mõõgavõitlejad ja kõhutantsijad.

Mahutavus ja võimalused:

Peppersack koosneb keskaegsele majale kohaselt paljudest soppidest, saalidest ja ruumidest. Kokku mahutab 11 saaliga restoran kuni 400 inimesega seltskonna. Kõige suuremasse saali mahub korraga privaatselt istuma 90 inimest, teised saalid sobivad väiksematele gruppidele. toidu osas on võimalik tellida nii tänapäevasemaid roogi kui ka ajastukohaseid toiduvaagnaid.

Loe täpsemalt SIIT.

10. Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Juuni alguses Rezidor hotelligrupiga liitunud ja Tallinna südames asuv Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn pakub majutusteenuse kõrval suurepäraseid võimalusi vastuvõttudeks, pidulikeks koosviibimisteks ning konverentsideks.

Mahutavus ja võimalused:

Hotellis on 465 tuba, mis mahutavad ca 1000 inimest ja 14 erineva suurusega konverentsisaali. Suurim konverentsisaal Peterson on loodud suurematele firmadele pidude ja vastuvõttude läbiviimiseks. Püstijalavastuvõtte saab korraldada hotelli teisel korrusel kuni 700-le külalisele, pidulikke õhtusööke kuni 300-le. Lisaks hotellitubadele ja konverentsikeskusele asuvad hotellis veekeskus, spaa, ilusalong, spordiklubi, jõusaal ja pagarikoda. Ürituste korraldamisel on abiks professionaalne konverentsimeeskond.

Loe täpsemalt SIIT.

11. Holstre-Polli puhke-, spordi- ja konverentsikeskus Viljandimaal

Viljandimaal Loodi looduspargis asuv Holstre-Polli puhke-, spordi- ja konverentsikeskus soov on tuua linnainimesed looduse energia ja ilu keskele. Seal on suurepärased võimalused pidada seminare, konverentse, treeninglaagreid, võistlusi ja pidusid.

Mahutavus ja võimalused:

Keskuse kamina ja kohvikuga saali mahub üle 50 inimese, suur seminarisaal on mõeldud kuni 34 osalisele, vaimutöö jaoks ideaalne interaktiivse tahvliga õppeklass mahutab kuni 24 ning hubane kaminaruum 12 inimest. Aastaringselt on hostelis majutuskohti 50, lisaks suvised 50 kohta kämpingutes ja spordimajas. Mõnusat olemist pakuvad puhke- ja grillimiskohad, saun, vaatetorn ning võimalus korraldada tõelist „suusabaasi tantsupidu“. Keskuses on korralikult hooldatud matka- ja suusarajad, asfaltkattega rulluisu- ja suusarajad, palliväljakud ning spordiinventari laenutus. Lisaks ka disc-golfi rada. Loodusliku lume puudumisel kaetakse rajad kunstlumekattega.

Loe täpsemalt SIIT.

12. ESTONIA Resort Hotel & Spa Pärnus

Põhjaliku uuenduskuuri läbi teinud Pärnu ESTONIA Resort Hotel & Spa murrab rutiini ning toob konverentsi- ja seminariturule värskeid tuuli, ühendades nelja tärni hotellimugavused ning kodumaised spaa- ja saunamõnud innovaatiliselt korraldatud üritustega.

Mahutavus ja võimalused:

Konverentsikeskuse suurim saal mahutab kuni 300 inimest. Neli väiksemat koosolekuruumi mahutavad teatristiilis 28-42 osalejat. Lisaks on keskuses täisvarustuses köögiga klubiruum, kus on ideaalne viia läbi toidukoolitusi ja ühiskokkamisi. Pisemaid koosolekuid ning pidusid saab korraldada hotelli privaatsaunas Kadaka klubi, mis mahutab 12 inimest. Privaatse rõduga ruumist pääseb otse spaaossa: basseinidesse ning saunakeskuse saunadesse. Korraldada saab ka põnevaid basseinipidusid. Uus põnev rutiinist väljamurdmise tegevus on allveefotosessioon spaas koos tunnustatud allveefotograafiga. Lisaks saavad nii peole kui ka seminarile-koosolekule tulijad osa aktiivspaa teenustest.

Loe täpsemalt SIIT.

13. Restoran Manna La Roosa Tallinnas

Manna La Roosa on pea kaks aastat tagasi Tallinna vanalinnas avatud modernne ja samal ajal ajaloost inspireeritud restoran, mis on külastajate südamed võitnud oma erilise interjööri, maitsva toidu, põnevate kokteilide ning meeldiva teenindusega. Manna La Roosasse on oodatud kõik, kes soovivad veidi teistmoodi üritust korraldada – on selleks siis tooteesitlused, koolitused, koosviibimised, seminarid, firma- ja jõulupeod või muud tähtpäevad.

Mahutavus ja võimalused:

Restoranis on istekohti 100 külalisele ning buffet-stiilis mahutatakse ära kuni 140 inimest. Olemas on ka eraldi baariga privaatne VIP-ruum, mis mahutab ca 10 külalist. Suviti on majal avatud tänava- ja hooviterrass, mida saab soovi korral ilusa ilmaga kasutada ka talvel. 

Loe täpsemalt SIIT.

14. Klaara-Manni puhke- ja seminarikeskus Pärnumaal

Pärnumaal Tori vallas asuv Klaara-Manni puhke- ja seminarikeskus kutsub külalisi pidama vahvaid jõulupidusid, asjalikke seminare ja tähistama romantilisi tähtpäevi. Klaara-Mannile on oodatud kõik, kes peavad lugu kaunist loodusest, maitsvast toidust ja toredast meelelahutusest.

Mahutavus ja võimalused:

Keskuse suur saal mahutab 100 ja teise korruse kahest ruumist üheks ühendatav saal kuni 120 inimest. Lisaks saab kohapealt tellida toitlustuse, majutuse ning lisatehnikat ja muidugi aktiivset tegevust ning muusikalisi elamusi. Majutuspinda on 18 tuba ehk ca 44 voodikohta, millele lisanduvad soovi korral lisavoodid.

Loe täpsemalt SIIT.

15. Arigato keskus Tallinnas

Tallinnas Haaberstis asuv Arigato on enamat kui lihtsalt spordiklubi – multifunktsionaalsetes ruumides on võimalik korraldada koosolekuid, seminare ja pidulikke üritusi nii pisematele seltskondadele kui ka sadadele külastajatele. Soovi korral saab sündmused siduda spordiga, et saavutada läbi vaimse, füüsilise ja hingelise harmoonia oma elus tasakaal.

Mahutavus ja võimalused:

Arigato Päikesesaal on valgusküllane ruum, mille seintest 70% on klaas ning põrandal mõnus, eksklusiivne puitparkett. Ruum on hubane ja tõeline pärl teiste samalaadsete seas, võimaldades ürituste korraldamist kuni 60-le inimesele koos laudades istumise ja tantsuruumiga. Keskuse esimese korruse suur saal mahutab püstijala kuni 800 inimest ning eemaldades vaheseina, lisandub avarasse ruumi veel 300 istekohta. Eraldiseisvana saab rentida ka suure saali kõrval asuvat väiksemat saali, mis mahutab istumisega kuni 150 inimest pidulauda või mitusada inimest teatristiilis. Arigato neljandal korrusel asuv Taeva tuppa mahub toimetama kuni 25 inimest. Lisateenusena traditsioonilistele üritustele on Arigatos võimalik seminaride, konverentside ja pidudega siduda sport.

Loe täpsemalt SIIT.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700