Autor: Sekretär.ee • 30. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Teletorn pakub lennukaid seminare, ekstreemseid pidusid ja nostalgiat

Kolm aastat tagasi taasavatud värskelt renoveeritud Teletorn pakub täna lisaks pidudele ja vastuvõttudele ainulaadseid võimalusi korraldada konverentse ja seminare taevastes kõrgustes.
Foto: Tallinna Teletorn
Alates Tallinna Teletorni avamisest 1980. aastal on seal peetud pidulikke tähtpäevi ning võetud vastu tähtsaid külalisi. Kolm aastat tagasi taasavatud värskelt renoveeritud Teletorn pakub täna lisaks pidudele ja vastuvõttudele ainulaadseid võimalusi korraldada konverentse ja seminare taevastes kõrgustes.

„Oleme tänaseks tõesti korraldanud igasuguseid üritusi alates moešõudest ja autoesitlustest, mida on hea läbi viia meie esimese korruse aatriumis ja õuealal, kuni suurearvuliste konverentside, koosolekute ning juubeli- ja jõulupidudeni,“ räägib SA Tallinna Teletorn juhataja Riina Roosipuu. Rentida saab eri suurusega ruume nii taevastes kõrgustes kui maapinnal. Näiteks hommikuseks äriseminariks või pärastlõunaseks tooteesitluseks sobib suurepäraselt 21. korruse tippsaavutuste ekspositsioonisaal või 22. korruse brasserie-restoran, mille vaated innustavad ja panevad mõtted loovalt tööle. 

Konverentside ja seminaride läbiviimiseks on tornis populaarseimaks ruumiks teise korruse dataprojektori, kõnepuldi ja heliühendusega varustatud kuni 100-kohaline kinosaal, mille erilise atmosfääri loob Dolores Hoffmanni värviküllane vitraaž.

Konverentside ja seminaride pidamiseks on heaks lahenduseks teise korruse dataprojektri ja kõnepuldiga varustatud kuni 130-kohaline kinosaal, mille erilise atmosfääri loob Dolores Hoffmanni värviküllane vitraaž.

Teletorni esimese korruse seminariruum on mõeldud väiksemale, kuni 20 inimesega seltskonnale. Koosoleku elavdamiseks tasub vahepeal läbi teha gruppidele mõeldud "Meeskonnaga kõrgustesse" tunniajane pakett, mis sisaldab samm-sammu järel tõusmist kõrgustesse (kokku 870 trepiastet), mängulise viktoriiniga elamustuuri ja kaugele küündivaid vaateid.

Koosoleku elavdamiseks tasub vahepeal läbi teha gruppidele mõeldud "Meeskonnaga kõrgustesse" tunniajane pakett, mis sisaldab samm-sammu järel tõusmist kõrgustesse (kokku 870 trepiastet), mängulise viktoriiniga elamustuuri ja kaugele küündivaid vaateid.

Kui Teletornis läbi viia ettevõtte juubel, jõulupidu või lõbus talvepäev, on külalised kindlasti oodatud koos perega, sest siin jagub tegevust kõigile. Majja saabudes tutvustatakse Teletorni püsinäitust ning soovi korral on võimalik saada ülevaade Eesti ajaloost läbi Teletorni sündmuste. Mängulist meeleolu loob põnev seltskondlik aaretejaht, mille ülesandeks leida üles erinevad küsimused, millele mängijad vastama peavad. Mängu käigus otsitakse ka torni külla tulnud rohelist tulnukat nimega ETI. Lisaks saab kätt proovida tõelise telediktorina: lugedes kaamerasse ette lühiuudise või tervituse, saab selle saata e-kirjaga oma sõpradele üle terve maailma!

Mängulist meeleolu loob põnev seltskondlik aaretejaht, mille ülesandeks leida üles erinevad küsimused, millele mängijad vastama peavad. Mängu käigus otsitakse ka torni külla tulnud rohelist tulnukat nimega ETI.

Novembris avatakse ka Teletornis uus näitus "Elus Universum", mis tutvustab eluks vajalikke tingimusi, inimkonna teadmisi universumist, kuidas universumit uuritakse ning mida võiks tulevik tuua. Seoses näitusega pakutakse nii täiskasvanutele kui ka lastele kosmilist jõuluprogrammi, mille raames arvutatakse koos jõuluvana teekonna pikkust, ajakulu kommipakkide jagamisel ning loomulikult kingikoti raskust.

Lisaks näitustele, etendusele ja muusikale pakub Tallinna Teletorn ainulaadset võimalust teha läbi Walk On The Edge ehk Servakõnd, mis toimub torni vaateplatvormi katuse serval. 175 meetri kõrgusel saab täisringi ümber torni käia korraga kuni neli inimest, ühe grupina saabujaid pääseb servale kuni 16 inimest tunnis.

Lisaks näitustele, etendusele ja muusikale pakub Tallinna Teletorn ainulaadset võimalust teha läbi Walk On The Edge ehk Servakõnd, mis toimub torni vaateplatvormi katuse serval. 175 meetri kõrgusel saab täisringi ümber torni käia korraga kuni neli inimest.

Põhja-Euroopa kõrgeim restoran

„Lisaks võimalusele rentida Teletorni ruumide kaupa, võib vastavalt kokkuleppele ürituse korraldada ka kogu maja ja õue ulatuses,“ pakub Roosipuu. „Aitame leida toredaid üllatusesinejaid ning pakume maitseelamusi nii Põhja-Euroopa kõrgeimas, 175 meetri kõrgusel asuvas restoranis kui ka soovi korral mujal: kohvipause ja snäkilaudu võib korraldada kinosaalist koridorideni ning liftist treppideni.“

Soovi korral saab saali paigutada ka muusikud, pisema tantsukollektiivi või mustkunstnikud.

Jõulude ajaks on Brasserie&Restoran Teletorn peakokk Priit Toomits välja tulnud spetsiaalse talvemenüüga.

„Meie menüü eripära on olla võimalikult mitte-traditsiooniline: jõulude ajal ei paku me klassikalist sealiha hapukapsastega. Sellel talvel on fookuses hoopis kalkunirulaad, savoy kapsas ja maapirni püree. Seome klassikalised Eesti toorained teiste maade mõnusamate roogadega – siit leiab Jaapani värskust, Aasia särtsakust ning Prantsusmaa tavasid. Teeme asju eriliselt ning põnevalt, meie jäätisedki pole alati magusad, vaid menüüs leiab mitmeid ning juba kuulsaks saanud soolaseid,“ tutvustab Toomits, tuues näiteks välja kama-tiramisu ning wasabi-, räime- ning hapukapsajäätise.

Restoran katab peolaua gastronoomilise põnevuse ja kulinaarsete uperpallidega.

22. korrusel 175 meetri kõrgusel maapinnast Brasserie-restoran Teletorn pakub võimalust korraldada veel aastateks meeldejääv koosviibimine ning seda kuni sajale inimesele. Restoran katab peolaua gastronoomilise põnevuse ja kulinaarsete uperpallidega. Soovi korral saab saali paigutada ka muusikud, pisema tantsukollektiivi või mustkunstnikud. Piduliku buffet-stiilis laua võib katta ka korrus madalamal asuval pikksilmade ja multimeediaekraanidega varustatud panoraamvaate saalis.

Toomits lisab, et hea menüü tugevust ei näita mitte selle pikkus, vaid toitude kvaliteet ning eripära. „Oleme paindlikud ja valmis pakkuma varaseid hommikusööke ning hiliseid õhtusööke, mida saab nautida Tallinna kaunis tähtedesäras. Ja seejuures ei maksa karta, et kõrgustes toidu maitse muutub või kaob – 175 meetrit on nauditav silmadega, kuid ei ole tuntav maitsemeelega nagu lennukites.“

22. korrusel 175 meetri kõrgusel maapinnast asub Brasserie-restoran Teletorn.

Olete Teletorni oodatud korraldama lennukaid ja erilisi pidulikke vastuvõtte, galasid, õhtusööke, pulmi, perekondlikke sündmusi ja ettevõtte tähtsündmusi!

Lisainfo leiab kodulehelt www.teletorn.ee.

Kolm aastat tagasi avatud värskelt renoveeritud teletorn pakub täna lisaks pidudele ja vastuvõttudele ainulaadseid võimalusi korraldada konverentse ja seminare taevastes kõrgustes.
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700