Autor: Sekretär.ee • 8. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Seminar või muu põnev firmaüritus ärksa hingega Kallaste Turismitalus Padisel

Vaid 45 kilomeetri kaugusel pealinnast ootab keset imelist loodust külastajaid ärksa hingega turismitalu. Kallaste talus hinnatakse koha kirgast ajalugu ja kooli vaimu ning seal ei istuta käed rüpes, vaid külastajaid ootab igal aastal ees midagi üllatavat ja uut. Värske õhk, iidne männimets ja looklev jõekäär hoiavad meele ärksa.
Foto: www.kallastetalu.ee
Vaid 45 kilomeetri kaugusel pealinnast ootab keset imelist loodust külastajaid ärksa hingega turismitalu. Kallaste talus hinnatakse koha kirgast ajalugu ja kooli vaimu ning seal ei istuta käed rüpes, vaid külastajaid ootab igal aastal ees midagi üllatavat ja uut. Värske õhk, iidne männimets ja looklev jõekäär hoiavad meele ärksa.

Kallaste Turismitalu pakub väga palju erinevaid võimalusi kõiksugu ürituste korraldamiseks ja aktiivseks puhkuseks. Siin on ideaalne korraldada firma talve- ja suvepäevi, aga loomulikult ka jõulupidusid ja muid üritusi. Väga oodatud on seminarilised, kes alati rõõmsana lahkuvad ja ikka ja jälle tagasi tulevad. Aktiivseid tegevusi on väga mitmekülgseid ja kõik leiavad midagi sobivat just endale. Loomulikult pakub talu toitlustus ja ka majutust (kuni 70 majutuskohta).

Seminar kauni looduse keskel – kristalsed ideed ootavad!

Talu peamajas asus kunagi koolimaja, mis on oma vaimsuse ja kultuurse olemuse talletanud maja ümbritsevasse loodusesse. Seega on keskkond vaimseks tegevuseks siin ideaalne, eks on ju teada, et värskes õhus ja rahulikus õhkkonnas sünnivadki need parimad kristalsed ideed.

Seminariruum peamaja saalis sisaldab seminariks kõike vajalikku (WiFi, data-projektor, TV, muusikasüsteem, tahvel) ja mahutab kuni 45 inimest. Väiksemateks seminarideks ja koosolekuteks on pakkuda ka hubasem sauna ja kaminaga kuni 20 inimesele mõeldud majake Ella. Suvekuudel pakub avar suvesaal seminariruumi kuni 100le ja vabaõhulava Kalju-laval kuni 800le inimesele. Kogu info seminaride kohta siit.

Vaimu lõõgastavad ekskursioonid, seikluspark, lasketiir ja Disc-Golf

Erinevaid aktiivse tegevuse võimalusi on Kallaste Turismitalus väga palju. Äärmiselt populaarne on Padise Seikluspark, mida korraldab Seiklusring OÜ. Nimi seikluspark võib olla veidi eksitav, sest tegelikult viiakse teie grupiga läbi erinevaid meeskonnategevusi nii madal- kui ka kõrgseiklusrajal ja mängu põhiliseks ülesandeks on meeskonna kui terviku tugevdamine. Kõik detailid ja eesmärgid tegevuse osas on võimalik kujundada sobivalt seltskonnale - olgu tulemuses lihtsalt fun, koostöö tugevdamine või omavaheline tutvumine.

Väga populaarsed on ka Disc-Golf, tegevused Padise lasketiirus (vibu, amb, püss jne), ajalooline kloostrimatk ja taluleiva tegemise töötuba. Loomulikult on veel terve hulk tegevusi ja võimalusi, mille kohta saab täpsemalt lugeda meie kodulehelt.

Miski pole mõnusam ja meeldejäävam kui hubane kaminatuli ning toredad inimesed

Sügis ja talv ei ole just paljude lemmik aastaajad, kuid need on ometigi nii kaunid ja seda eriti Kallaste talus. Loodus omandab müstilise hõnguse ja tõrvikukumas kloostrisse matkates poeb mõnele isegi väike hirm naha vahele, kuid seda enam hindab iga indiviid oma kaaslaste olemasolu ja koosolemist.

Meeldejäävad tegevused, hubane saal, maitsev toit ning loomulikult kuum saun – need on märksõnad, millega iseloomustab talu end ise, kuid kliendid lisavad siia loetellu alati ka imeilusa looduse ja rahuliku une.

Kallaste Turismitalu kodulehelt leiab loetelu erinevate talvetegevuste kohta. Talvised tegevused on mõeldud just vahepalaks seminarile, põnevaks aja sisustamiseks jõulupeole või lihtsalt väljasõiduks loodusesse.

Majutusvõimalus kuni 70le inimesele

„Me pole juba pikka aega nii rahulikult maganud!“ ütlesid talu perenaisele rahulolevad kliendid, kes küll kahjuks hommikusöögi maha magasid, kuid ometigi nii õnnelikud olid.

Majutust pakub Kallaste Turismitalu kuni 70 inimesele, kokku on 16 majutusruumis. Kuues toas on wc ja dušš ning muud mugavused. Seetõttu on talu väiksemate gruppide puhul väga paindlik ja lähtub pakkumise tegemisel just sellest, mis on teie grupile oluline ja vajalik – olgu see majutus eraldi tubades, piiratud eelarve või midagi muud.

Talu kodulehel on majutusruumid kõik eraldi piltidega välja toodud. Klientide rahulolu on ettevõttele väga oluline ja seetõttu kutsub taluperenaine kliente alati ka kohaga tutvuma.

Suurejoonelised suvepäevad ja suvekontsertide paradiis Kalju-lava

Juba talvel tasuks mõtlema hakata firma suvepäevadele, et lõppkokkuvõttes saavutada parim tulemus. Kallaste Turismitalu pakub palju erinevaid tegevusi ja aitab vajadusel igati korraldusele kaasa. Majutuskohti suvel on kuni 75, kuid alati on võimalik juurde organiseerida telgid lisamajutuskohtade loomiseks. Samas on väga populaarsed ka ühepäevased üritused – esmalt tuleks omakeskis välja mõelda ürituse formaat ja enda soovid ja seejärel juba ühendust võtta ning minna kohaga tutvuma.  

Kallaste talu juurde kuulub ka keset sõnajalamerd  Kloostri jõe kaldal asuv Kalju-lava, mis on tore koht suuremate suveürituste ja kontserdite läbiviimseks. Istepinke on laululava juures kuni 600 inimesele ning kokku on ruumi kuni 1000 pealtvaatajale. Vajalikku helitehnikat ja/või diskorit ja muusikuid saab rentida ka läbi Kallaste Turismitalu.

Kalju-laval toimub suvel hulgaliselt häid kontserte, mida saab ideaalselt ära kasutada kliendiürituseks või suvepäevaks. Kalju-lava saab suurematele gruppidele pakkuda pileteid väga hea hinnaga. Ostes suurema hulga pileteid, toetate kultuuri arengut ning saate kokkuleppel Kallaste Taluga selle eest avalikku tänu ja reklaambänneri.

Kontsertkava on paigas novembris/detsembris ja üleval kodulehel www.kaljulava.ee.

Lisainfo:

Kallaste Turismitalu – ärksa hingega talu

Padise, Harjumaa

Info telefonil:  +372 507 6138 / broneerimine +372 5551 3002

E-post:  [email protected]

Koduleht: www.kallastetalu.ee

Kallaste Turismitalu pakub väga palju erinevaid võimalusi kõiksugu ürituste korraldamiseks ja aktiivseks puhkuseks. Siin on ideaalne korraldada firma talve- ja suvepäevi, aga loomulikult ka jõulupidusid ja muid üritusi.
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700