Autor: Sekretär.ee • 19. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Restoran Peppersack garanteerib teile müstilise ja erilise tundega ürituse

Tallinna vanalinnas, Raekoja platsi vahetus läheduses asuv restoran Peppersack ei ole lihtsalt hea toidu ning sõbraliku teenindusega koht, vaid pakub võimalust igapäevarutiinist astuda kui teise maailma: keskaegne müstika, hubane küünlavalgus ning mõõgavõitlejad ja kõhutantsijad.
Tallinna vanalinnas, Raekoja platsi vahetus läheduses asuv restoran Peppersack ei ole lihtsalt hea toidu ning sõbraliku teenindusega koht, vaid pakub võimalust igapäevarutiinist astuda kui teise maailma: keskaegne müstika, hubane küünlavalgus ning mõõgavõitlejad ja kõhutantsijad.

„Kui soovite nautida erilise hõnguga pidulikke tähtpäevi, korraldada koosolekuid ja ajurünnakuid loovas õhkkonnas või tulla romantilisele õhtusöögile, siis oleme just teie jaoks loodud,“ ütleb Peppersacki turundusjuht Kristiina Viirpalu.

Peppersack koosneb keskaegsele majale kohaselt paljudest soppidest, saalidest ja ruumidest. Kokku mahutab 11 saaliga restoran kuni 400 inimesega seltskonna. Kõige suuremasse saali mahub korraga privaatselt istuma 90 inimest, teised saalid sobivad väiksematele gruppidele.

„Tore on see, et aasta-aastalt leiavad meie juurde aina tihedamini tee kohalikud inimesed, kes ei pelga enam vanalinna restoranidesse sisse astuda. On aru saanud, et auto parkimine Vabaduse väljakul ei jää sugugi kaugeks ning soovivad nautida erilist õhkkonda,“ ütleb Viirpalu. Lisades, et Peppersacki ajastutruult riietatud teenindajad on väga vastutulelikud, leides alati klientidega ühise keele. „Võime aidata jõulu- ja pulmapeo või muude pidulike tähtpäevade tähistajatel leida sobivad esinejad - pakume visuaalset naudingut autentsete mõõga- või humoorikate rusikavõitlejate ning kaunite kõhutantsijate näol. Nende salapäraste kaunitaride võõramaist tantsu osati ka hiliskeskajal hinnata kõikjal Euroopas ning ka Peppersacki külastajad ei jää soovi korral sellest lummusest ilma.“

Ka toidu osas on võimalik tellida nii tänapäevasemaid roogi kui ka ajastukohaseid toiduvaagnaid, mille tagant tõustes keegi tühja kõhtu küll kurtma ei pea. Pidulikke jõulusööminguid pakub Peppersack novembrist kuni jaanuari lõpuni. Toidunaudingu juurde kuulub kindlasti ka klassikaline vanade saksa retseptide järgi pruulitud elav õlu ning otse kondiitrite käe alt tulnud maitsev kringel.

Lisaks Peppersackile olete südamest oodatud ka Tallinna südames Vabaduse väljaku lähedal paiknevasse ajaloolisse grillrestorani Grillhaus Daube ning romantilisse ja naiselikku juugend-atmosfääriga Scheeli Restorani, mis on tõeline 20ndate pärl Tallinna vanalinnas.

Lisainfo kodulehelt www.peppersack.ee.

Olete südamest oodatud!

Restoran Peppersack

Tel: +372 6466 800

E-post: [email protected]www.peppersack.ee

Tallinna vanalinnas, Raekoja platsi vahetus läheduses asuv restoran Peppersack ei ole lihtsalt hea toidu ning sõbraliku teenindusega koht, vaid pakub võimalust igapäevarutiinist astuda kui teise maailma: keskaegne müstika, hubane küünlavalgus ning mõõgavõitlejad ja kõhutantsijad.
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700