28. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kolime talvel tiimiga siseruumidesse?

Kui kätte on jõudnud aasta pimedaim aeg ja väljas on ebameeldivalt külmaks muutunud, siis soovivad paljud meeskonnad koos tegutsemiseks valida hoopis tegevuse siseruumides. Sellel on omad plussid.
Koostöö ja koos tegutsemise treening
Foto: 360 Kraadi

Meeskonna tegevuse, nt meeskonnamängu siseruumis korraldamise poolt räägib eelkõige see, et külmakartlikud ja ilmapelglikud tiimiliikmed tegutsevad kaasa ilma stressi tundmata. Seetõttu on seda mõtet mõnikord tiimile lihtsam ka maha müüa, et treenida koostööd ja koos tegutsemist. Kui meeskonnas on vanemaid inimesi, kellel on libedaga mugavam toas tegutseda, on jällegi mõtekam valida sisemäng. Ja mõnikord me lihtsalt tahamegi toas olla.

Meeskonnamängu saab siduda arendava koolitusosaga
Foto: 360 Kraadi

Siseruumis võimalik meeskonnamäng siduda arendava koolitusosaga. Sel puhul on saadav kasu veelgi käega katsutavam, sest kui muidu võivad koos läbi tehtud mängud jäädagi meelelahutuslikule tasandile, siis koolitusega saab praktilist tegevust mängu näol siduda igapäevatöö nüanssidega. Mõtestada lahti erinevaid olukordi, mis mängu jooksul tekkisid, jälgida osalejate omavahelist käitumist, info jagamist, kommunikatsiooni laiemalt ning ka seda, kui hästi osatakse kuulata üksteist. Sisemäng on tihti haarav, loob ruumis sees tegutsemiseks täiesti uue dimensiooni ning võib tihti anda väga tummies tulemuse meeskonnatöö tõhustamiseks. 360 Kraadi uus sisemäng Träffik on lausa loodud selleks, et tiimiliikmed koos strateegiat välja töötaksid, nuputaksid lahendusi ning lõpuks lahenduse ka väga kiire aja jooksul teoks teeksid. Mängijad on seda hinnanud väg põnevaks ja haaravaks uueks mänguks, mida saab nii eraldiseisvalt kui ka koolituspäeva osana läbi teha.

Praktilist tegevust mängu näol saab siduda igapäevatöö nüanssidega
Foto: 360 Kraadi

Ja kes armastab värskes õhus rigi liikuda, saab seda teha kohvipauside ajal, sest mõnikord on ka nii, et tuleb konsensuslikult tegutseda ja ühised tiimi eesmärgid enda omadest ettepoole seada. See on ka ühe meeskonna maksimaalse arengufaasi näitaja, kui tiimiliikmed selleks valmis on.

Rohkem infot leiad SIIT.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700