8. aprill 2022

Saavuta tervislik kehakaal isikliku dieedikonsultandi toel

Paljude ülekaalu probleemiga inimeste mureks on see, et üksi üritades ei õnnestu lisakilodest vabaneda või pärast esimesi edusamme kipuvad kilod kiiresti tagasi tulema. Dr Simeonsi dieedikonsultantide naiskond on alates 2012. aastast aidanud kaalu langetada tuhandetel eestlastel. Miks on hea mõte kaalulangetuse teekond ette võtta personaalse konsultandi abiga?
Dr Simeonsi dieedikonsultandid on aidanud kaalu langetada tuhandetel eestlastel

KINDLAD VASTUSED

Erinevatel kaalulangetusmeetoditel, nagu ka Dr Simeonsi dieedil on kindel reeglistik, milles võib esialgu olla keeruline orienteeruda. Konsultantide aastatepikkune kogemus kaalulangetajate juhendamisel on taganud vajaliku teadmistepagasi, et anda kiirelt korrektseid vastuseid tekkivate küsimuste korral.

KIIRED LAHENDUSED

Kaalu langetamine on paljude jaoks kindlasti paras väljakutse, mille teekonnal võib tekkida apsakaid ja ootamatuid olukordi. Mida teha, kui kaalunumber jääb seisma, tõuseb või jääd hoopis haigeks? Üksi nuputamise asemel on kindlam alati dieedikonsultandilt nõu küsida, sest nii saab vajalikud korrektuurid kiiremini tehtud.

INDIVIDUAALNE LÄHENEMINE

Reeglistik on küll üks, aga iga inimene on isemoodi eriline ning hea enesetunde ja eduka kaalulangetuse huvides tuleks neid iseärasusi arvesse võtta. Ise lahendusi otsides ei pruugi personaalselt alati õigeid valikuid teha, eriti kui inimesel kaalulangetuse eelselt juba arsti poolt määratud diagnoose, mis samuti mõju avaldavad.

MORAALNE TUGI

Kuidas hakkama saada siis, kui motivatsioon kaob ja enam ei jaksa? Mõnikord on tarvis jätkamiseks lihtsalt emotsionaalset tuge. Ka selleks võib julgelt konsultandi poole pöörduda, et vaimu veidi turgutada ja eneseusku koguda. Positiivne hoiak ja meelekindlus mängivad tervisliku kehakaalu saavutamisel olulist rolli.

Lisakilodest vabanemine ei pea olema stressirohke. Kui seada realistlik plaan, järgida juhiseid ja kuulata oma keha, siis dieedikonsultandi toel pole ühegi eesmärgi saavutamine võimatu.

Aire Kängsep, Dr Simeonsi dieedi peakonsultant ja toitumisnõustaja

Mis on Dr Simeonsi dieet?

Vastab peakonsultant ja toitumisnõustaja Aire Kängsep

Dr Simeonsi dieet on kiire, lihtne ja ohutu kaalulangetuse meetod, mis on mõeldud eelkõige ülekaalulistele ja rasvunud inimestele lisakilode kaotamiseks varurasvade arvelt. Programmiga on võimalik kaotada 40 päevaga 8-15kg. Lühema 23-päevase perioodiga kaob keskmiselt vähemalt 5kg. Igale inimesele on dieedi ajal määratud isiklik konsultant, kes aitab kohandada dieediprotsessi vastavalt kliendi tervislikule olukorrale, veendudes et ei esine vastunäidustusi. Vajadusel on kliendile terviseküsimustes toeks 40-aastase kogemusega arst-dietoloog dr Natalia Trofimova.

Dr Simeonsi dieedi ajal on päevane toidukogus 1-1,5kg ehk täiskõhutunne on tagatud ja tänu vajalikele toitainetele ei esine reeglistikku järgides näljatunnet. Kaalulangetuse etapis saab keha taldrikult sööduna ja lisaks oma varurasvadest kombineerituna päevas 2000-4500kcal sõltuvalt algkaalust. Kaalulangetuse tempo sõltub personaalsest ainevahetusest, tervislikust, füüsilisest ja psühhilisest üldseisundist.

Lubatud toiduainete valik on piiratud, ent selles leidub suurel hulgal köögivilju, erinevaid valguallikaid, näkileibu ning puuvilju ja marju. Dieedi läbimine ei nõua täiendavat füüsilist koormust ning kaalunumbri hoidmiseks annab parimad eeldused kaalulangetuse järgne stabiliseerimise etapp. Tasakaalustatud toitumise põhimõtete omaks võtmine on kindlasti pikas perspektiivis oluline, seetõttu saab iga kaalulangetaja ka vajalikud teadmised peale dieeti oma tavaellu kaasa.

Lisainfo ja tellimine www.simeonsidieet.ee.

Tutvu ka terviseuuringuga “Dr Simeonsi dieedi mõju kehakaalu langusele, ainevahetusele ja emotsionaalsele seisundile” www.simeonsidieet.ee/terviseuuring

Rahulolugarantii! Reeglitejärgsel tegutsemisel toimib Dr Simeonsi dieet väga hästi. Kui leiad 14 päeva jooksul, et meetod personaalselt ei sobi, saad 100% raha tagasi.

Dr Simeonsi dieet on paljude tuntud inimeste kaalulangetuse saladus. Vaata ka Monika Tuvi intervjuud 14 kg kaotamisest Buduaar telesaatele:

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700