Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 19. jaanuar 2023

Tallinna kesklinna kõrgeimas hoones asuv Swissôtel on meeldejäävaks firmapeoks parim

Oluliste tähtpäevade tähistamine nii oma töötajate kui ka külalistega on iga organisatsiooni jaoks oluline, kuid sageli tekib küsimus, kus seda erilist sündmust tähistada. Eesti üks suurimaid ballisaale asub pealinna südames Swissôtel Tallinnas, kust avanevad võrratud panoraamvaated linnale ja Soome lahele.
Kontseptsioon: First Events
Foto: Denis Georgievski

„Swissôtel Tallinna konverentsikeskuses asub kokku seitse multifunktsionaalset konverentsiruumi, sealjuures tõepoolest on meie külaliste käsutuses ka Eesti üks suurimaid ballisaale. Grandioosse viis meetrit kõrge lae, tammepuidust parkettpõranda ning elegantse stiiliga ruum mahutab banketistiilis kuni 300 osalejat ning jätab võimaluse väga erisuguste dekoratsioonidega mängimiseks. Ruumi saab jagada ka vastavalt sündmuse suurusele kolmeks väiksemaks osaks – Ballisaal 1, Ballisaal 2 ja Ballisaal 3,” tutvustab Swissôtel Tallinna müügijuht Maria-Elisabeth Haava.

Firmaüritusteks sobivad suurepäraselt ruumid Tartu ja Tornimäe. Mõlemad on varustatud terve ühe seina ulatuses põrandast laeni akendega, mis lisab üldisele atmosfäärile palju õdusust nii päevavalguses kui ka õhtuste linnatulede taustal. Tartu mahutab banketistiilis kuni 60 ja Tornimäe kuni 70 inimest. Veidi suurema pidulikuma ürituse jaoks saab Tartu ja Tornimäe ruumid omavahel ühendada, luues privaatse ja avara ala 180kraadise vaatega linnale. Ühendatud ruumid mahutavad banketistiilis kuni 90 inimest.

„Leiame lahenduse nii mitmesaja inimesega sündmuse korraldamiseks kui ka pisemaks istumiseks. Näiteks ka meie konverentsikeskuse fuajee ala on ideaalne koht vastuvõttude korraldamiseks. Palju avarust ja kõrged laed võimaldavad luua mitmeid erilahendusi,” kirjeldab Haava. „Väikseim koosolekuruum nimega Boardroom mahutab kuni 10 osalejat ning seda on sageli kasutatud suuremate ürituste puhul esinejate ja korraldajate backstage’i ehk tagaruumina.”

Swissôtel Tallinnas on aastate jooksul korraldatud väga erinevaid üritusi alates jõulu- ja sünnipäevapidudest ning seminaridest kuni kontsertide ja fine dining õhtusöökideni. „Lisaks suurtele rahvusvahelistele, kohalikele konverentsidele ning väiksematele koosolekutele on Swissôtel Tallinn menukas koht ka aasta lõpu ja alguse firmapidude korraldamiseks,” ütleb Haava. „Populaarsust on kogunud jazz’i-esmaspäevad baaris Horisont, mis on avatud laiemale avalikkusele.”

Silverspoon 2022 auhinna ning Michelini tunnustusega restoran Horisont

Swissôteli kõrgemail korrusel asub fine dining restoran Horisont, mille peasaal mahutab kuni 70 külalist. Horisont on Eesti parim fine dining restoran, mis on pälvinud Silverspoon 2022 auhinna ning Michelini tunnustuse. Samal korrusel asub ka privaatne ruum 40 külalisele. Lisaks mugavatele ruumidele, maitsvale toidule ning kaasamõtlevale ja sõbralikule personalile on hotelli trumbiks juba eespool mainitud vaated – 30. korruselt ei näe meie kaunist pealinna sugugi iga päev!

Meie professionaalne meeskond on paindlik kooskõlastamaks ka võimalikke erisoove toitude osas. Pakume kanapeesid, buffee-toitlustust ja ka à la carte menüüvalikut,” loetleb Haava. Ta lisab, et Swissôtel Tallinn on tegutsenud 15 aastat ning on pikaajalise kõrgetasemeliste sündmuste korraldamise pagasiga. „Sissetöötatud kindel töökorraldus tagab suurepärase tulemuse. Partnerid kiidavad, et isegi kui aastate jooksul inimesed vahetuvad, on siin kindlad protsessid paika jäänud, ja meie laitmatus korralduses saab alati kindel olla.”

Galerii toimunud üritustest (Fotod: Swissôtel Tallinn)

Professionaalne tiim on abiks nii sündmuse ajal kui ka sündmusele eelneval ettevalmistuste perioodil. Lisaks kohapeal sündmuse ajal abistavale meeskonnale on hotellil detailidele orienteeritud koosolekute ja ürituste juhid, kes kooskõlastavad sündmusele eelneval ajal kogu vajaliku info ja aitavad kaasa mõelda, kuidas sündmus veel edukamalt õnnestuks.

Swissôtel Tallinn asub Tallinnas aadressil Tornimäe 3. Hotellist 10minutilise autosõidu kaugusele jäävad lennujaam ja reisisadam. Hotelli all asub maa-alune Europark parkla, kust on väga mugav majasisene ligipääs otse hotelli vastuvõttu.

Kui teil on plaanis firmapidu, tähtpäeva tähistamine või mõnus kokkusaamine kolleegide või koostööpartneritega, võtke julgelt ühendust! Leiame teile sündmuse tähistamiseks parima lahenduse.

Broneerimine ja lisainfo: [email protected]

Vaata ka https://konverents.swissoteldining.ee

Loe lisaks
Koosolekuks, seminariks või konverentsiks on kindel ja stressivaba valik Swissôtel Tallinn
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700