Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 13. veebruar 2023

Koosolekuks, seminariks või konverentsiks on kindel ja stressivaba valik Swissôtel Tallinn

Otsite kohta, kus korraldada koosolek, konverents, seminar või koolitus? Kesklinnas asuv Swissôtel Tallinn ühendab endas kõik, mis on ühe kõrgel tasemel sündmuse korraldamiseks vajalik: multifunktsionaalne konverentsikeskus erinevas suuruses ruumidega, tehnilised erilahendused, igakülgne abi korraldamisel ja toitlustus buffee’st kuni Michelini tunnustusega restoranini.

Swissôtel Tallinna konverentsikeskuses asub kokku seitse multifunktsionaalset konverentsiruumi, sealjuures Eesti üks suurimaid ballisaale. Grandioosse 5 meetri kõrguse lae, tammepuidust parkettpõranda ning elegantse stiiliga ruum mahutab teatristiilis kuni 500 osalejat, kuid soovi korral on võimalik jagada suur, 481-ruutmeetrine ruum kolmeks pisemaks ballisaaliks.

Keskmise suurusega koosolekuteks sobivad väga hästi ruumid Tartu ja Tornimäe, millel on terve ühe seina ulatuses põrandast laeni aknad. Mõlemad mahutavad teatristiilis kuni 100 inimest. Veidi suurema seminari või koosoleku jaoks on võimalus ühendada Tartu ja Tornimäe ruumid, luues privaatse ja avara ruumi 180kraadise vaatega linnale. Sellisel juhul on ruumi mahutavus teatristiilis kuni 150 inimest.

Hotelli konverentsikeskuse kõige pisem koosolekuruum Boardroom mahutab kuni 10 osalejat. Lisaks on 8. korruse restoranis The Quarter privaatruum, mis mahutab kuni 36 osalejat. 30. korruse restoranis Horisont asub linna parima vaatega privaatne saal, mis leiab tihtipeale kasutust ka koosoleku- või seminariruumina.

Swissôtel Tallinna müügijuhi Maria-Elisabeth Haava sõnul on konverentsikeskuses olemas kogu seminaride korraldamiseks vajalik põhitehnika. „Kõik meie koosolekuruumid on varustatud ekraani ja projektoriga. Ballisaali eristab teistest ruumidest sisseehitatud helisüsteem, tõlkekabiinid ja meediaruum. Tasuta traadita internetiühendus on saadaval kõikides ruumides. Tehniliste erilahenduste puhul on aitamas meie pikaaegne koostööpartner.”

Toitlustus, meelelahutus ja majutus

Sõltuvalt inimeste arvust pakub Swissôtel Tallinn buffee-toitlustust, eelnevalt kooskõlastatud grupimenüüd või à la carte valikut. Konverentsikeskuse külalistele pakutakse kohvipausivalikut ja buffee-toitlustust fuajee alal. Soovi korral on võimalik pakkuda toitlustust lõunasel või õhtusel ajal ka restoranis The Quarter. Swissôteli kõrgemail korrusel asub fine dining restoran Horisont, mille peasaal mahutab kuni 70 külalist. Horisont on Eesti parim fine dining restoran, mis on pälvinud Silverspoon 2022 auhinna ning Michelini tunnustuse.

Haava lisab, et Swissôtel Tallinn on tegutsenud 15 aastat ning on pikaajalise kõrgetasemeliste sündmuste korraldamise pagasiga. „Sissetöötatud kindel töökorraldus tagab suurepärase tulemuse. Partnerid kiidavad, et isegi kui aastate jooksul inimesed vahetuvad, on siin kindlad protsessid paika jäänud, ja meie laitmatus korralduses saab alati kindel olla. Meie meeskond on abiks nii sündmuse ajal kui ka sündmusele eelneval ettevalmistuste perioodil. Lisaks kohapeal sündmuse ajal abistavale tiimile on hotellil detailidele orienteeritud koosolekute ja ürituste juhid, kes kooskõlastavad sündmusele eelneval ajal kogu vajaliku info ja aitavad kaasa mõelda, kuidas sündmus veel edukamalt õnnestuks.”

Pärast asjalikku konverentsi- või seminaripäeva on võimalik värskendada end 11. korrusel asuval Pürovel Spa & Sport alal, kus asuvad bassein, saunad ning jõusaal. Loomulikult on võimalus broneerida ka spaahoolitsusi, mille seas on erinevad massaažid ja näohooldused.

Swissôtel Tallinna 238-st stiilselt kaasaegsest külalistetoast ja sviidist avanevad võrratud panoraamvaated Tallinnale. Ärireisijatele mõeldes on loodud äriklassi toad suurte töölaudade, ergonoomilise tooli ning ligipääsuga äriklassi puhkeruumi, kus ootavad külastajaid tasuta suupisted, kokteilid ja väiksema nõupidamise läbiviimiseks vajalikud koosolekuvahendid. Hotelli luksuslikud 11 sviiti ja presidendisviit pakuvad eksklusiivseid privileege ja ligipääsu äriklassi puhkeruumi.

Foto: Laur Laanemaa

Swissôtel Tallinn asub Tallinnas aadressil Tornimäe 3. Hotellist 10minutilise autosõidu kaugusele jäävad lennujaam ja reisisadam. Hotelli all asub maa-alune Europark parkla, kust on väga mugav majasisene ligipääs otse hotelli vastuvõttu.

Viibides Tallinnas kas äri- või turismireisil, Swissôtel Tallinn on parim paik peatumiseks!

Broneerimine ja lisainfo: [email protected]

Vaata ka konverents.swissoteldining.ee

Loe lisaks
Tallinna kesklinna kõrgeimas hoones asuv Swissôtel on meeldejäävaks firmapeoks parim
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700