Autor: Lemmi Kann • 13. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Terviseseminar: parema tervise ja elustiili heaks

Naisliikumine Naised Emakakaelavähi vastu kutsub 26.jaanuaril kõiki naisi Sokos Hotel Viru konverentsikeskusesse seminarile tähistama 25-31.jaanuaril toimuvat Rahvusvahelise emakakaelavähi vastase võitluse nädalat.

Seminar toimub kl 13.30-18.00 ja oodatud on kõik naised, kes hoolivad enda ja lähedaste tervisest. Kuna teemaderingi on lülitatud ka töötervishoiu ja -ohutuse loeng, oodatakse kindlasti osalema ka sekretäre ja personalijuhte.

Seminari eesmärgiks on koondada aktuaalsed terviseteemad kompaktselt ühte päeva kokku ning rõhutada elustiili ja tervise eest hoolivuse olulisust igapäevaelus.

Esinejad on valitud oma ala parimate spetsialistide seast: Indrek Saul, Herdis Ojasu, Ott Kiivikas jpt.

Kohapeal on võimalus saada infot, valida sobivaid tooteid terviselettidelt ning suhelda aktiivsete teiste naistega.

MTÜ tegevuse üks eesmärk on teadvustada Eesti naistele vajadust käia regulaarselt naistearsti juures kontrollis. Naisliikumise soov on heatahtlikult teavitada naisi emakakaelavähi riskifaktoritest, teadvustada ennetamise olulisust ja murda barjäär sel teemal rääkimisel väiksemaks.

MTÜ alustas terviseteemalise seminari korraldamise traditsiooni eelmisel aastal ja selle populaarsus julgustas korraldusega jätkama. Oma õla terviseseminaridele on alla pannud mitmed toetajaid: Hotell Viru, Tallinna Kesklinnavalitsus, LG, Dermoshop, Sparta spordiklubi, Kalev Spa, Femme.ee, LC Tallinna Reval klubi jpt.

Rohkem info seminari kohta leiad emakas.ee kodulehelt.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700