Autor: Lemmi Kann • 1. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sekretäride lemmikud jaanuaris: TOP 10

Selle aasta esimesel kuul oli sekretäride kõige suuremaks lemmikuks 2010. aasta horoskoop ning nõuandlikud lood, kuidas oma samme nii seada, et iga päev ja kogu alanud aasta oleks eelmisest veelgi parem.

1. Horoskoop 2010: mida toob tiigriaasta?

Kõige enam huvitas sekretar.ee lugejaid Siret Seederi poolt kirja pandud tiigriaasta horoskoop - mida see loomaringile toob? Tiigri aasta ei luba rahu ega stabiilsust, küll aga õnnestumisi, kui astuda julgelt ja läbimõeldult.

2. 40 asja, mida täna teha

Kristjan Otsmann pani Ajajuhtimise blogis kirja 40 punkti, mida võiks kohe täna teha, et muuta pisiasju, mille otsa takerdumist ei pane alati ise tähelegi.

3. 8 nippi, et uus aasta oleks vanast parem

Kristjan Otsmann andis ka 8 nippi, mille järgimisel peaks alanud aasta eelmisest parem tulema.

4. Käivita rasvapõletus

Ajakiri Hers andis näpunäiteid, kuidas talveunes organismi veidi raputada ning hoida end energilisena, tugevana ja heas vormis.

5. 2010 – tiigriaasta

Edetabeli 5. koha hõivas samuti tiigriaasta horoskoop, milles Siret Seeder kirjutab 2010. aasta valitsevatest üldistest mõjudest. Missugune on Sinu teekond Tiigri aastal, sõltub paljuski Sinu valikutest.

6. 10 põhjust, miks su meeskond sind vihkab

Juhi coach Raimo Ülavere võttis ette igihalja teema - millega teenib juht kohe kindlasti välja oma meeskonna kriitika, millest ta võib-olla ise kunagi teada ei saa, sest väga tihti ei ütle keegi juhile otse näkku, mida ta valesti teeb.

7. Testi ennast: kui hästi sa oskad teha loogilisi järeldusi

Kui võimekas Sa erinevates valdkondades oled? Detsembris ilmus Äripäeva Raamatuklubi poolt välja antud raamat “Võimekuse, isiksuse ja motivatsiooni testid”. Üks nendest jõudis näitena ka sekretar.ee portaali ning jaanuari edetabelisse.

8. Kuidas vältida tegevuste edasilükkamist

Kristjan Otsmann kirjutab vanast tõest - me anname endale lubadusi, millest suur osa ei saa iialgi teoks. Miks? Sellest loost saab teada, milliseid lubadusi on mõtete iseendale anda ja kuidas neid siis ka täita.

9. Kas väärikusel on väärtust või maksab ainult raha

Koolitaja Tiina Drui arutles Inimeste juhtimise blogis iidsel teemal - kas väärikusel on veel rahaga konkureerides koht väärtuste pjedestaalil või siis mitte?

10. Kuidas arvestada puhkust uue TLSi järgi

Aasta esimesel poolel tuleb nii tööandjatel kui ka töötajatel paika panna oma selle aasta puhkuseplaanid. Sellest, mis on uue töölepingu seaduse tulekuga selles vallas muutunud, andis põhjaliku ülevaate advokaadibüroo Lepik & Luhaäär LAWIN advokaat Triinu Hiob.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700