Autor: Signe Sillasoo • 29. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sekretar.ee 2009. aasta parimate lugude TOP 10

Vaata, millised lood huvitasid sekretar.ee lugejaid 2009. aastal kõige enam!

1. Kes on aasta parim sekretär?

2. detsembril kuulutas Äripäeva portaal sekretar.ee välja aasta parima sekretäri valimised, milles said osaleda kõikide Äripäeva portaalide lugejad. Konkurss pälvis sekretar.ee lugejate seas väga palju tähelepanu ning tõi rohkelt tagasisidet.

2. Üheksa viga, mida saad treeningutel vältida

17. novembril pälvisid kõige enam tähelepanu Argo Aderi välja toodud üheksa viga, mida suure entusiasmiga treenima hakates kõige sagedamini tehakse. Nende vigade tagajärjel on vigastused kerged tulema ja motivatsioon kerge kaduma.

3. Meil istumise eest palka ei maksta! 

Kolmandale kohale sekretar.ee TOPis platseerus igipõline teema tööaja ja töötulemuste vahelisest seosest. Raimo Ülavare kirjutas pikemalt tagumikutundidest, töö tulemusest, motivatsioonist, vabadusest ja autonoomiast.

4. Tehtud, ma saatsin meili!

Meil on tore meeskond, aga... info ei liigu! Tegelikult, kui aus olla, siis kuulujutud levivad päris hästi, probleemid on tööuudistega. Selliseid tõdemusi tuleb ette väga paljudes ettevõtetest. Kuidas info liikuma saada, kirjutas Duande koolituse juht Tiina Drui.

5. Kuidas arvestada puhkust

Sel suvel vastu võetud uus töölepingu seadus oli ja on jätkuvalt väga kuum teema. Üks uue seadusega jõustunud muudatustest, puhkuse arvestamine, köitis lugejate tähelepanu 11. novembril.

6. Purustame madala süsivesikusisaldusega dieete puudutavaid müüte 

Jordana Browni artikkel süsivesikusisaldusega dieetidest, nende plussidest, miinustest ning nende ümber keerlevatest müütidest oli tervise- ja sporditeemalistest artiklitest populaarsuselt teine, tabelis kokkuvõttes kuues.

7. Vaheta jõululuuletus Rahva Raamatu kinkekaardi vastu!

Jõulude eel kutsus sekretar.ee üles kõiki suleseppasid pliiatsit haarama ja parimad jõululuuletusi teele saatma.

8. Seletuskiri 9: töötasu vähendamine - minu valikud 

Detsembri alguses kirjutas Marko Torm Praktiliste töösuhete blogis tööandja dilemmadest, töötasu vähendamisest ja sellest, mida töötaja ise saab töötasu vähendamise osas ette võtta.

9. Solgist ja tulemusjuhtimisest

OÜ Balti Juhtimiskonverents juhatuse esimees Toomas Tamsari kirjutatud artikkel tulemusjuhtimisest, eesmärkidest ning seosest lipsukandmise ja tulemuste vahel võitis lugejate tähelepanu 3. novembril.  

10. Kõige tähtsam tegevus

Aeg-ajalt aja maha võtmine ja oma tegevuste üle mõtisklemine on äärmiselt kasulik tegevus, sõelumaks välja nende tegevuste seast need, mis on tõesti olulised ja need, mis nii väga ei ole, kuid võtavad suure osa ajast. Pikemalt kirjutas sel teemal Kristjan Otsmann novembri alguses Ajajuhtimise blogis.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700