9. veebruar 2010

IQd saab parandada toitumisega

Hiina teadlased jõudsid järeldusele, et magneesiumirikas toit parandab mälu ja parandab intelligentsust. Viimast vanusest hoolimata.

Pekingi Ching Hua Ülikooli teadlased testisid magneesiumi toidulisandi mõju erinevas vanuses rottide peal, vahendas Genius Beauty. Tulemuseks selgus, et kõrge magneesiumi tase parandas nii aju tööd kui vaimseid võimeid. Leiti ka, et magneesiumi mõju inimestel on sama ehk tasub magneesiumisrikkaid toiduaineid menüüsse lisada.

Täiskasvanud inimese päevane magneesiumivajadus on 0,35 grammi. Magneesiumi leidub spinatis, brokkolis, lillkapsas, ubades, pähklites, müslis, maapähklivõis, täisterapastas, meretoidus, aprikoosides ja virsikutes.

Autor: Rivo Sarapik, Lemmi Kann

Jaga lugu
Sekretar.ee toetajad:
Elis VaiksaarSekretar.ee ärijuhtTel: 5613 9851
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700