9. veebruar 2010
Jaga lugu:

IQd saab parandada toitumisega

Hiina teadlased jõudsid järeldusele, et magneesiumirikas toit parandab mälu ja parandab intelligentsust. Viimast vanusest hoolimata.

Pekingi Ching Hua Ülikooli teadlased testisid magneesiumi toidulisandi mõju erinevas vanuses rottide peal, vahendas Genius Beauty. Tulemuseks selgus, et kõrge magneesiumi tase parandas nii aju tööd kui vaimseid võimeid. Leiti ka, et magneesiumi mõju inimestel on sama ehk tasub magneesiumisrikkaid toiduaineid menüüsse lisada.

Täiskasvanud inimese päevane magneesiumivajadus on 0,35 grammi. Magneesiumi leidub spinatis, brokkolis, lillkapsas, ubades, pähklites, müslis, maapähklivõis, täisterapastas, meretoidus, aprikoosides ja virsikutes.

Autor: Rivo Sarapik, Lemmi Kann

Jaga lugu:
SEKRETÄRI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Sekretäriuudised igal nädalal enda postkasti.

Sekretär.ee toetajad:

Enimloetud
Laura Tahk
Laura TahkSekretar.ee toimetajaTel: 53 444 071laura@sekretar.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee