Autor: Lemmi Kann • 18. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti sekretär on teksadega sina peal

Stereotüüp rangelt kostüümi pakitud sekretärist on kadunud ajaloo prügikasti - suurem osa sekretar.ee lugejatest käib aeg-ajalt tööl teksadega.

74% sekretar.ee küsitlusele vastanutest on teksadega tööl käinud ning ülemused ei näe selles midagi sobimatut. Kunagi üsnagi range kontoririietuse etikett astub rõõmsalt koos moega ega kirjuta enam alati nii rangelt punkt haaval ette, mis on lubatud ja mis mitte.

13% pole selle vabadusega siiski kaasa läinud ja märkisid, et kuigi ülemusel poleks selle vastu ilmselt midagi, ei taha nad ise teksadega büroolaua taga olla.

11% küsitluses osalenutest töötab aga ettevõttes, kus kontoririietusele on siiski seatud reeglid ning teksasid kontoris heaks tooniks ei peeta.

2% vastanutest on teksadega töö käimist küll proovinud, kuid neile on selle eest märkus tehtud.

Niisiis sõltub kõik ettevõtte tegevusalast ja sisekorrareeglitest.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700