22. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Enamus inimesi peagi ülekaalulised

2020. aastaks on 80% meestest ja 70% naistest ülekaalulised, ennustavad Oxfordi Ülikooli uurijad. Tulemused põhinevad praegustel ülekaalulisuse trendidel laste ja täiskasvanute seas.

See on tiksuv pomm ja mitte ainul asjaosalistele, sest Genius Beauty andmeil on toob ülekaalulisus ühiskonnas kaasa infarktide, südamehaiguste ning suhkruhaiguse kasvu, samal ajal peavad maksumaksjad suurenevad ravikulud kinni maksma.

 

Samas ei pea selle uudiste lugeja seda trendi toetama, vaid näiteks praegu arvuti tagant õue sörkima suunduda. Samuti saab asendada suured taldrikud väikesega, et portsjoneid vähendada, süüa valge riisi asemel pruuni ning tuua toidusedelisse rohkem aedvilju ja kiudaineid.

Autor: Rivo Sarapik, Lemmi Kann

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700