Urve Vilk • 29. aprill 2010
Jaga lugu:

Kalev Pihl: indigolaste põlvkond ei vaja juhte

Tulevikumeeskonnad  on väikesed ja dünaamilised ning ei vaja enam juhte, rääkis organisatsiooni puudutavatest tulevikutrendidest portaalile juhtimine.ee Sertifitseerimiskeskuse juhataja Kalev Pihl.

Uskumus indigolaste põlvkonna olemasolust tähendab Pihli sõnul seda, et peale kasvav  põlvkond saab hakkama ilma juhita: nad suudavad eesmärkides ja tegevusplaanides kokku leppida ilma, et neid koordineeritaks, usub Pihl.

Tulevikus on Pihli hinnangul edukad väikesed ettevõtted, mis koosnevad sõpruskondadest, kes teevad nišiäri. "Näiteks ülikooliajast koos olnud ja õlut joonud sõpruskond, kes teeb nišiäri, suutes sellega edukas olla elu lõpuni. Kui Raplas või Eestis saaks äri otsa, siis kuna seda suudetakse maailmas müüa paljudesse kohtadesse, ei saa see kunagi otsa,“ rääkis Pihl, kelle sõnul suured ja arhailised hierarhiad ei ole pikas perspektiivis jätkusuutlikud, vaid tulevikus on edukad väikesed, dünaamilised ja paindlikud tiimid.           

Jaga lugu:
SEKRETÄRI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Sekretäriuudised igal nädalal enda postkasti.

Sekretär.ee toetajad:

Enimloetud
Laura Tahk
Laura TahkSekretar.ee toimetajaTel: 53 444 071laura@sekretar.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee