Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 29. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kalev Pihl: indigolaste põlvkond ei vaja juhte

Tulevikumeeskonnad  on väikesed ja dünaamilised ning ei vaja enam juhte, rääkis organisatsiooni puudutavatest tulevikutrendidest portaalile juhtimine.ee Sertifitseerimiskeskuse juhataja Kalev Pihl.

Uskumus indigolaste põlvkonna olemasolust tähendab Pihli sõnul seda, et peale kasvav  põlvkond saab hakkama ilma juhita: nad suudavad eesmärkides ja tegevusplaanides kokku leppida ilma, et neid koordineeritaks, usub Pihl.

Tulevikus on Pihli hinnangul edukad väikesed ettevõtted, mis koosnevad sõpruskondadest, kes teevad nišiäri. "Näiteks ülikooliajast koos olnud ja õlut joonud sõpruskond, kes teeb nišiäri, suutes sellega edukas olla elu lõpuni. Kui Raplas või Eestis saaks äri otsa, siis kuna seda suudetakse maailmas müüa paljudesse kohtadesse, ei saa see kunagi otsa,“ rääkis Pihl, kelle sõnul suured ja arhailised hierarhiad ei ole pikas perspektiivis jätkusuutlikud, vaid tulevikus on edukad väikesed, dünaamilised ja paindlikud tiimid.           

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700