Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 10. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ÄP Käsiraamatute foorum: digiallkiri

Küsimus: Kui dokumendile on üks pool andnud digiallkirja ning teine pool on selle välja printinud ja allkirja kirjutanud, siis kas sellist dokumenti peab käsitlema digidokumendina?

Vastus: Käsitleksin seda siiski paberdokumendina, kuna teise poole allkiri on käsikirjaline. Kuid arhiveerimisel tuleb dokumendile kindlasti lisada digiallkirja õigsust/ehtsust kinnitav digiallkirja kinnitusleht. See tuleb Konteinerist välja printida ja dokumendi juurde lisada, ilma selleta ei ole digiallkirjastatud dokument väljaprindituna õiguspädev.

Vastas SA Kutsekoda assistent Irma Estra.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700