Homsel Maijooksul rekordiline osavõtt

Homme Tallinnas toimuvale XXIII SEB Maijooksule on registreerunud ligi 9000 jooksusõpra, mis on üle 1000 rohkem kui eelmisel aastal.

„Hea sõna levib ja seetõttu lööb ka käesoleval aastal õrnema soo kõige olulisem jooksuüritus senised rekordid. Meil on tavaks saanud soov premeerida üht tublit tervisesportlast ja selleks anname teist aastat auhinna 1223. lõpetajale,“ märkis SEB Liisingu tegevjuht Ainar Leppänen.

SEB Liising koostöös Nikega annab XXIII SEB Maijooksu 1223. lõpetajale Nike Lunarglide jooksujalatsid. Arvesse lähevad ajavõtuga distantsil startinud osalejad ning auhind antakse 1223-ndana finišijoone ületanule. Lisaks saab võitja priipääsme 2011. aasta SEB Maijooksule.

 

 

 

Jaga lugu:
SEKRETÄRI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Sekretäriuudised igal nädalal enda postkasti.

Sekretär.ee toetajad:

Birgit Aljaste
Birgit AljasteSekretar.ee ärijuhtTel: 5373 8733
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700