Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 21. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Homsel Maijooksul rekordiline osavõtt

Homme Tallinnas toimuvale XXIII SEB Maijooksule on registreerunud ligi 9000 jooksusõpra, mis on üle 1000 rohkem kui eelmisel aastal.

„Hea sõna levib ja seetõttu lööb ka käesoleval aastal õrnema soo kõige olulisem jooksuüritus senised rekordid. Meil on tavaks saanud soov premeerida üht tublit tervisesportlast ja selleks anname teist aastat auhinna 1223. lõpetajale,“ märkis SEB Liisingu tegevjuht Ainar Leppänen.

SEB Liising koostöös Nikega annab XXIII SEB Maijooksu 1223. lõpetajale Nike Lunarglide jooksujalatsid. Arvesse lähevad ajavõtuga distantsil startinud osalejad ning auhind antakse 1223-ndana finišijoone ületanule. Lisaks saab võitja priipääsme 2011. aasta SEB Maijooksule.

 

 

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700