Sten Tamkivi: videokõned asendavad ringilendamist

Skype’i asutaja ja juhataja Sten Tamkivi tõi foorumil The World Forum for Foreign Direct Investment 2010 (FDI) peetud ettekandes esile, et videokõned asendavad suurt osa lennuvajadusest, mistõttu aitab see ettevõtetel reisikuludelt kokku hoida.

Tamkivi tõi potentsiaalsetele investoritele esinedes esile väärtusi, mida kaasaegsete tehnoloogiate kasutamine ettevõtetele kaasa toob. Ühena neist nimetas ta just videokõnesid. Sellega muutub ettevõtte füüsiline asukoht järjest vähem oluliseks, kuna lennuühendusi saab suuresti asendada ettevõtte jaoks kiirema, odavama ja paindlikuma lahendusega videokõnede näol ning ettevõtte asukohta saab valida ajude kontsentratsiooni alusel. Saalis ettekannet jälginud inimeste seas küsitlust tehes selgus, et Skype’i kasutab neist valdav enamik.

EASi ja Red Hot Locations’i korraldatud rahvusvahelise foorumi põhiteemaks on jätkusuutlike tehnoloogiate leidmine regionaalsete välisinvesteeringute suunamise kontekstis, et kergendada tööstuste ja ettevõtete ökoloogilist jalajälge tulevikuperspektiivis, kus loodusressursid on lõppemas.

Foorumil on esindatud 25 riigi ettevõtted ja organisatsioonid. Varasematel aastatel on The World Forum for Foreign Direct Investment’i peetud Hollandis, Belgias, Suurbritannias, Hispaanias, Itaalias, Leedus.

 

 

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Restoranitestid

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara