26. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Teenindaja ei ole kunagi liiga hea

Oluline, võib-olla isegi tähtsaim, on tahe edasi areneda, sest kunagi ei saa olla töös liiga hea, ütleb Eesti parima teenindaja konkursil teise koha saavutanud ASi Starman kliendihaldur Kirstin Raudsepp.

"Minu töö juures meeldib mulle see, et iga päev on ootamas uued väljakutsed. Inimesed on nii erinevad, mis toob igapäevaselt kaasa erinevaid situatsioone ja võimalust saada uusi kogemusi ning läbi nende edasi areneda. Kõige rohkem motiveerib mind kogu teenindusprotsessi juures lõpptulemus – kliendi ja tööandaja rahulolu ning kolleegide tugi," rääkis Raudsepp.

"Teadmine, et ma olen midagi väga hästi teinud, annab juurde motivatsiooni teha veel rohkem ja veel paremini," lisas ta. "Lisaks see, et ma teen tööd, mis mulle meeldib."

Keerulisemad situatsioonid on tema sõnu need, mis panevad proovile ja sealt on alati midagi õppida. "Põhiline on mitte alla anda, vaid võtta neid kui uusi kogemusi. Tuleb suhtuda positiivselt."

Hea teeninduse pakkumine saab alguse enesehoiakust. "Häälestades ennast tööle minnes teadmisega, et naudin oma tööd ning soovin pakkuda seeläbi klientide võimalikult head teeninduskogemust, garanteerib ka tulemused."

Heaks teenindajaks saamise juures on oluline, et see töö meeldiks ja see on asi mida tõepoolest teha tahetakse. "Teenindustöö juures on väga suur roll inimestega suhtlemisel, mistõttu oskus suhelda on hädavajalik. Vajalik on tunda ka erinevaid inimtüüpe ja valida iga olukorra jaoks erinev suhtlusstiil. Oluline, võib-olla isegi tähtsaim, on tahe edasi areneda, sest kunagi ei saa olla liiga hea," rääkis Raudsepp.

Autor: Urve Vilk, Ain Kivesti

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700