Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 13. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Katusetrenn – tervislik lõunapaus

Terve augustikuu on võimalik Tallinnas, Tartus ja Narvas igal tööpäeval kell 12:00 osaleda katusetrennides.

Treeningud toimuvad Tallinna kesklinnas EuroPark’i Rävala parkimismaja katusel, Tartus Emajõe Ärikeskuse katusel ning Narvas Fama keskuse parklas. Kõikidele treeningutele saab kaasa elada ning kaasa teha otseülekannete vahendusel www.olevormis.ee veebilehel või TallinnaTV-s.

Sellel nädalal on võimalik lisaks treeningutele ka tasuta oma tervist kontrollida. Koostöös Eesti Spordimeditsiini klastriga SportEST on treeningutele kaasatud erinevaid meditsiinispetsialiste, kes jagavad sportimisega seotud tervisealaseid nõuandeid ja viivad läbi lihtsamaid tervisekontrolle (vererõhu mõõtmine, glükoosi kontroll, jalalaba digiuuring jms). 

Tervisenädala treeningute plaan:

·13.08 treening on jalgadele. Kõikidele osalejatele on  tasuta jalalaba digiuuring ning treeningu ajal keskendutakse jalgade treenimisele (päkad, kannad, sääred, reis).

· 14.08 on võimalik kontrollida tasuta  oma tervist ( mõõta vererõhku ja glükoosi jms).

· 15.08 on tööergonoomika päev. Ida-Tallinna Keskhaigla füsioterapeut Katre Lusti räägib töötervishoiuga seotud terviseprobleemidest ja annab nõu nende vältimiseks.

· 16.08 on tervisekontrolli päev

· 17.08 on tervisekontrolli päev

Üks trenn kestab 30-40 minutit ning neid viivad läbi kogenud aeroobika ja jooga treenerid. Trennis osalemiseks tuleb loovutada 1 euro, mis läheb ideekonkursi „Meie aktiivne kontor“ auhinnafondi. Kõiki osalejaid ootab Coca-Cola poolt tasuta jook ja autoga tulijatele pakub Europark tasuta parkimise võimalust Rävala parkimismajas ning Tartu Emajõe Ärikeskuse parkimismajas.

Katusetrennid on üks osa kampaania „Ole vormis!“ tegevustest, mille eesmärk on väheliikuvate kontoritöötajate tervislike eluviiside kujundamine. Kampaaniaga püütakse propageerida puhkepausidel aktiivset liikumist, keskpäevast võimlemist ning teadvustada tervisliku liikumise ja toitumise tasakaalu tähtsust.

Kampaania jätkuks toimuvad alates septembrist kontorites tervisepäevad ning leiab aset ideekonkurss „Meie aktiivne kontor“.

Treeningplaanid ja rohkem infot leiate kampaania kodulehel: www.olevormis.ee

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700