Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 27. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viimane Katusetrennide nädal rõõmustab lastehoiu ja tervisenäitajate mõõtmisega

Algab Katusetrennide viimane nädal. Veel 5 päeva on võimalus Tallinna, Tartu ja Narva parkimismajade katustel osaleda avatud rühmatreeningutes, kuhu on oodatud kõik, kellel tahtmine teha tööpäeva keskel paus ja osaleda kuni 40. minutilisel treeningul.

Viimasel nädalal on meil hea uudis lapsevanematele. Oma abikäe ulatab Hea Lapse lastehoid, kes lastel treeningu ajal silma peal hoiab ning toredat ajaveetmist pakub. Samuti on kõigil osalejatel võimalik mõõta enne ja pärast treeninguid keha koostist ning laenata trenni jaoks pulsimõõtjat.

Katusetrennid toimuvad igal tööpäeval algusega kell 12:00 Tallinna kesklinnas EuroPark’i Rävala parkimismaja katusel, Tartus Tasku keskuse parkimismaja katusel, 4ndal korrusel. Narvas toimuvad viimasel nädalal treeningud MyFitnessi spordiklubis. Kõikidele treeningutele saab kaasa elada ka veebilehe www.olevormis.ee vahendusel või TallinnaTV-s.

„Katusetrenn on uus suvine trend, mis augustikuu algusest on kogunud hulgaliselt kaasaelajaid. Trennis osalemiseks tuleb loovutada 1 euro, mis läheb Ole vormis! kampaania ideekonkursi auhinnafondi.  Kõiki osalejaid ootab Coca-Cola poolt tasuta jook ja autoga tulijatele pakub Europark tasuta parkimise võimalust Rävala parkimismajas ning Tartu Tasku keskuse parkimismajas ja viimasel nädalal ka,“ rääkis kampaania juht Kätrin Karu.

Katusetrennid on üks osa kampaania „Ole vormis!“ tegevustest, mille eesmärk on väheliikuvate kontoritöötajate tervislike eluviiside kujundamine. Kampaaniaga püütakse propageerida puhkepausidel aktiivset liikumist, keskpäevast võimlemist ning teadvustada tervisliku liikumise ja toitumise tasakaalu tähtsust.

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700