Autor: Tiive Murdoja • 21. september 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Organisatsioonid peaksid eelkõige investeerima inimestesse

Ettevõtte edu, jätkusuutlikuse ja arengu võti on tähelepanu pööramine oma inimeste arendamisele.

Ettevõtted ja organisatsioonid vajavad pidevat ja mitmekülgset arendamist, et olla tänapäevases majanduskeskkonnas konkurentsivõimelised, efektiivselt edasi liikuda ning täita püstitatud eesmärke.

Uuringud näitavad, et paljud ettevõtted on nõus suuri summasid panustama masinapargi parandamisse või protsesside arendamisse, kuid väga vähe investeerima inimestesse. Usun, et olete minuga nõus, et kõige  väärtuslikum ressurss ettevõtte jaoks on siiski tema töötajad. Ettevõtte edu, jätkusuutlikuse ja arengu võti on seetõttu tähelepanu pööramine oma inimeste arendamisele.  

4. oktoobril korraldab Äripäev koostöös Eesti Coachingu ja Supervisiooni Ühinguga coachingu ja supervisiooni konverentsi  "Arengukompass 2012 – uue ajastu organisatsiooni arendusmeetodid".

Konverents annab ülevaate uutest organisatsiooni arendusmeetoditest, loob selgust koolitus- ja juhtimismaastikul ning  tutvustab oma ala tipptegijaid. See on suurepärane võimalus tutvuda koolitusturul toimuvaga ja leida uusi koostööpartnereid ning mõttekaaslasi!

Konverents pakub:

1. Harivaid ettekandeid juhtimismeetoditest maailmas  – näiteks räägib tippjuht Ivar Lukk  coachingust  USA ja  supervisior Tiina Punkanen supervisioonist Soome näitel.

2. Õpetlike kogemuslugusid edumeelsetest ettevõtetest – Elioni tehnoloogiadirektor Kalev Reiljan  räägib coachingu edukast rakendamisest sügavalt tehnoloogilises organisatsioonis ja Ülle Lõhmus  Tallinna Linnavalitsuse Linnakantseleist  toob välja  coachingsüsteemi käivitamise võlud ja valud. Vaata vidoklippi SIIT.

3. Põnevaid paneeldiskussioone arvamusliidrite osavõtul

4. Tervelt 6 praktilist töötuba – näiteks saate teada, kuidas lahendada konflikte dünaamilise skulptuuri meetodil, kuidas hoida organisatsiooni vaimset tervist, kuidas juhtida inimeste tahet vastutust võtta või kuidas arendada organisatsiooni läbi sisekoolituste.

Konverentsi kavaga saab täpsemalt tutvuda SIIT.

NB! Märgusõnaga sekretar.ee registreerujatele hind kuni 1.oktoobrini 199€ +km

Registreeruda saate SIIT või või helistades telefonil 667 0020. Registreerimisel mainige kindlasti märgusõna sekretar.ee! 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700