22. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aasta parim sekretär on selgunud!

Foto: Silver Gutmann
21.aprillil selgus Tallinna Loomaaias toimunud sekretäride päeva konverentsil Eesti Parim sekretär 2015, kelleks on TLÜ Rakvere Kolledži sekretär Külli Vilepill. Konverentsikülaliste lemmikuks osutus samuti Külli.

Välja anti veel lisaks kolm auhinnalist kohta:

2. koht: Ave-Ly Hints, Coca Cola HBC Eesti

3. koht: Carolyn Lizbeth Einmann, Creative Union

4. koht: Kristina Nukka, Volvo Estonia OÜ

Konkursi korraldaja, kontoritarvete maaletooja Officeday lemmiku tiitli sai Anne-Lii Pedras-Koltsov.

Külli Vilepilli kommentaar pärast võitu Facebookis: "Olen tõesti väga õnnelik! Täna on mu elu ainulaadne päev, hoian seda rõõmu kaua enda sees! Tänud kõigile, kes konkursi toimumisele kaasa aitasid ja tänud kallitele inimestele, kes te mind teate, mulle kaasa elasite ja head soovite - ma olen siiralt tänulik ja rõõmus, et olemas olete!".

Palju õnne Küllile ja kõigile teistele finalistidele soovib ka sekretar.ee omalt poolt!

Fotod pressikonverentsist ja autasustamisest:

Foto: Konkursi "Parim sekretär 2015" pressikonverents ja auhinnatseremoonia sekretäride päeva konverentsil Tallinna Loomaaias 21.aprillil. Fotograaf: Silver Gutmann
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700