24. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Millist tuge vajab tippjuht assistendilt?

Anne Katrin Kallaste on suurettevõtete tippjuhte assisteerinud viimased 14 aastat: seitse aastat G4S juhatuse esimehe abina ja nõukogu esimehe abina ning seitse aastat Eesti Energia juhatuse esimehe abina.
Anne Katrin Kallaste on suurettevõtete tippjuhte assisteerinud viimased 14 aastat: seitse aastat G4S juhatuse esimehe abina ja nõukogu esimehe abina ning seitse aastat Eesti Energia juhatuse esimehe abina. Annega koos töötanud juhid hindavad teda kõrgelt ja iseloomustavad alljärgnevalt.

Gunnar Okk

Asepresident, Põhjamaade Investeerimispank / Nordic Investment Bank

"Vaid vähesed pelgalt Eesti töökogemusega personaalsed assistendid teavad ja saavad aru, mis eristab neid tavalisest juhiabist või sekretärist – Anne on üks neist. Asi pole mitte ainult professionaalsetes tööoskustes, kiiruses ja lojaalsuses. Anne suudab ka mõista tippjuhi igapäevaprobleemide tagamaid ning tajub tema ümber olevat suurt pilti. Tänu ainulaadsele elukogemusele on tal keskmisest kõrgem stressitaluvus ning ta on edukalt töötanud ka 24/7 tingimustes. Ligi seitsme aasta jooksul on Anne mulle mitmetes päris keerukates praktilistes olukordades ka heaks nõuandjaks olnud.”

Lauri Veikko Saloranta

Nõukogu esimees, AS G4S Eesti

“Anne pühendas end meie ettevõttele üle 7 aasta, täites oma ülesandeid kirega, mis innustas tulemustele ka kaastöötajaid. Anne jaoks ei ole liiga keerulist või võimatut – tema mahedal ent kindlal suunamisel saab korraldatud pidulik vastuvõtt 600’le töötajale, viimse minutini planeeritud Country Manager’id muudavad oma plaane, et kohtuda järgmisel hommikul kell 8.00, jne. Anne juhtmõte on – hea ei ole piisav, tuleb olla parem ja parim – seda ta tõepoolest oli ning on.”

Täna töötab Anne mobiilse juhtimise teenust pakkuvas ettevõttes Velström Vallner Tohver OÜ ja teda saab vastutusrikasteks ülesanneteks või kokkulepitud perioodiks “rentida” mobiilse assistendina.

Mis on Anne juhtinud eilsest tänasesse ja millist tuge vajab tippjuht oma assistendilt, kuuleb täpsemalt 23.oktoobril toimuval BÜROOTÖÖ KONVERENTSIL.

Põhjaliku konverentsiprogrammiga saab tutvuda siit.

NB! Sekretar.ee-l on hea meel kõigile oma registreerunud lugejatele pakkuda konverentsil osalemist erihinnaga 129 eurot (km-ga 154,80). Täishind hetkel 149 eurot.

Selleks tuleb oma osalemissoov koos kontaktidega saata hiljemalt 12.oktoobriks e-maili aadressile [email protected].

Kui Sa ei ole veel sekretar.ee registreerunud lugeja, siis liitumine on lihtne ja seda saab paari hiireklikiga teha siit.

*Kõik liitujad saavad iga nädala reedel oma mailile sekretar.ee uudiskirja, mis kajastab nädala jooksul portaalis ilmunud uudiseid ja nõuandelugusid.

23.oktoobril toimub inspireeriv koolituspäev PRAKTILINE BÜROOTÖÖ AASTAKONVERENTS 2015 "MÄRKA VÕIMALUSI!" Vaata kava portaalist www.sekretar.ee.
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700