23. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

GALERII: Meeleolukas sekretäride päev loomaaias

21. aprillil toimus Tallinna Loomaaias sekretar.ee aasta suursündmus - konverents Sekretäride päev 2015 "Tasakaalus ja õnnelik".
Foto: Silver Gutmann
21.aprillil toimus Tallinna Loomaaias sekretar.ee aasta suursündmus SEKRETÄRIDE PÄEV 2015 "Tasakaalus ja õnnelik". Kohal oli 160 heatujulist sekretäri ja juhiabi. Vaata mahukat ja meeleolukat fotogaleriid.

Sekretar.ee külalisteks oli üle 160 heatujulise sekretäri ja juhiabi. Kõigi kaugemad oselajad tulid kohale Valgamaalt.

Inspireerivate ettekannetega esinesid konverentsil ettevõtlusminister Urve Palo, reklaamibüroo Tank juht Joel Volkov, suhtekorraldaja Aune Past, joogatreener Jocke Salokorpi, Äripäeva ajakirjanik Alyona Stadnik, Agentuuri ID Production juht Ken Matsalu, Tervise Cateringi juht Andrus Tanni, toitumisnõustaja Erik Orgu ja inspiratsioonikoolitaja Harald Lepisk. Konverentsipäeva juhtis OPTI Partnerid koolitaja Indrek Rahi. Konverentsikavaga saab tutvuda siit.

Konverentsipäeva lõpus kuulutati välja konkursi "Parim sekretär 2015" võitja, kelleks on TLÜ Rakvere Kolledži sekretär Külli Vilepill. Konverentsikülaliste hääletuse lemmikuks osutus samuti Külli. Vaata, kes võitsid ülejäänud kolm auhinnalist kohta.

Sekretar.ee tänud lähevad kõigile osalejatele, esinejatele, toetajatele, cateringile ja kõigile teistele, kes aitasid kaasa konverentsi suurepärasele õnnestumisele. Suur aitäh!

Allolevalt fotogalerii meeleolukast sekretäride pidupäevast.

Fotod: Silver Gutmann, www.silvergutmann.com

21. aprillil toimus Tallinna Loomaaias sekretar.ee aasta suursündmus - konverents Sekretäride päev 2015 "Tasakaalus ja õnnelik".

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700