3 juuni 2015

5 kleiti, mis võiksid leiduda iga naise garderoobis

Mis saaks olla suvel veel naiselikum, kui lendlev maksikleit?!  Foto: Bastion

Kleit on naiselikkuse sünonüüm, mis kaunistab kandjat sõltumata olukorrast – loomulikult pidulikul puhul, aga ka tööl ning vabal ajal. Bastioni disainerid Monika Randloo ja Triinu Jõhve annavad nõu, millised kleidid võiksid leiduda iga naise garderoobis.

Igapäevane töölkäimise kleit

Eelista hea venivusega materjalist kleiti, milles näed esinduslik ja naiselik välja, ent tunned end ka väga mugavalt. Igapäevaselt kantav kleit võiks olla valmistatud mittekortsuvast materjalist ehk naturaalse ja sünteetilise kiu segusest kangast.

Naiselik pitskleit

Mis väljendaks kandja naiselikkust paremini kui üleni pitsist või pitsdetailidega kaunis kleit? Pitskleidi näol on tegemist klassikuga, mida võib kanda ka päevasel ajal.

Pidulik kleit

Selline, millega sobiks minna ooperisse või  vastuvõtule.

Maani suvekleit

Mis saaks olla suvel veel naiselikum, kui lendlev maksikleit? Ihusõbralikust viskoosist efektsete mustritega kleidid panevad inimesed päid pöörama! Maailma moepildis on sel hooajal 1970ndate mõjutustega maksikleidid väga aktuaalsed.

Mugav trikotaažkleit

Bastioni tootevalikus leidub laias valikus trikotaažkleite – nii õhemast kui paksemast trikotaažist, nii julgete printmustritega kui ühevärvilisi ning nii igapäevaseid kui ka pidulikke mudeleid. Pidulikumatest mudelitest püüavad pilku näiteks drapeeringutega, huvitavast struktuursest trikotaažkangast ning trikotaažpitsist kleidid.

Jaga lugu:
Seotud lood
SEKRETÄRI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Sekretäriuudised igal nädalal enda postkasti.

Sekretär.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenSekretar.ee ärijuhtTel: 51 84 004
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700