9 juuni 2015

Töölt otse peole - stiilivihjeid suvisteks pidudeks

Foto: Monton

Kui kutsed suvistele pidudele on käes, tähendab see vaid üht – tuleb välja valida sobiv rõivastus ja nautida kõike, mida erilised hetked pakuvad. Montoni disainer Piret Puppart selgitab, millised on piduliku moe märksõnad selleks suveks.

Montoni kevadsuvises kollektsioonis valitseb kaks peamist trendi  – üks meelitab kandjat naiselike 1950ndate siluettidega, teine aga viib moeteekonnale Vahemere piirkonda , olles inspireeritud sealsetest  luksuslikest kuurortidest.

Disainer Piret Pupparti sõnul pakuvad 1950ndatest inspireeritud disainid mitmeid võimalusi suvisteks pidudeks erinevaid komplekte luua: „Näiteks kannab 1950ndate alt kahar joon endas alati vaikivat pidulikkust ja kui lööme alla kontsa ning anname huultele tooni, muutub meie outfit momentaalselt peovalmis. Samal ajal madalate sandaalide, päikeseprillide, punutud koti ja kerge sasisoenguga võiks minna niisama suvekohvikusse mõnd mõnusat suutäit nautima.“ See on ka nipp, kuidas päevase olemusega kleidist saab õhtuks peo pilgupüüdja – kogu maagia peitub sobivas stilistikas.

Töölt peole – kuidas?

„Soovitangi õhtuse ürituse jaoks haarata hommikul tööle kaasa efektne kingapaar ja näiteks punane huulepulk – rohkem polegi vaja,“ ütleb Puppart. Kes meiki ja kontsakingi ei armasta, asetagu rõhk hoopis ehetele. „Mina ise armastan kanda mitut ühesugust kaelakeed korraga – päevasel ajal ühte, et hoida kogu välimust „lohaka elegantsi“ egiidi all koos ja õhtul lisan veel ühe või kaks samasugust keed juurde.“  Disaineri sõnul annab see võimaluse ka sama ehet mitu korda järjest üksteise külge kinnitada ja originaalse pika keega lagedale tulla.

Vaata disaineri lemmikuid allolevast pildigaleriist:

Neile, kes taljet rõhutada ei armasta, soovitab disainer modernse mustaseguse mustriga suvisest viskoosmaterjalist kastkleiti, milles kohtuvad lihtne sirge lõige ja efektne tulpvarrukas: „Tegemist on kleidiga, mida võib igapäevaselt kanda madalate kingade ja miniportfelliga, õhtul aga näiteks stiletto´dega.“  Foto: Monton
Jaga lugu:
Seotud lood
SEKRETÄRI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Sekretäriuudised igal nädalal enda postkasti.

Sekretär.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenSekretar.ee ärijuhtTel: 51 84 004
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700