21. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kontorirottide heategevusjooksu patroonid on Priit ja Märt Pius

Vasakult: Priit Pius, Rat Race Tallinn projektijuht Tiina Tali ja Märt Pius.
Foto: Rat Race
Heategevusjooks Rat Race toimub sel aastal 2. juunil, traditsiooniliselt Vanalinnapäevade raames, Tallinna Raekoja platsil. Rat Race on heategevuslik jooks, kus ülikondades või kostüümides kontorirotid tulevad igapäevasest töörattast välja ja jooksevad heategevuse nimel meeskondadena lõbusalt läbi Tallinna vanalinna.

Rat Race Tallinn annetab jooksu osalustasudest saadud tulu sel aastal Eesti Laste ja Noorte Diabeedi Ühingule, et toetada insuliinipumpade ostmist kümnele I tüüpi diabeeti põdevale lapsele. Insuliinipump aitab I tüüpi diabeeti haigestunud lapsel elada võimalikult tavapärast elu –  pump mõõdab veresuhkrut automaatselt ning insuliini pole vaja lapsele eraldi süstida.

Rat Race Tallinn 2016 patroonideks on Märt ja Priit Pius. Noored näitlejad haigestusid diabeeti puberteedieas ning teavad oma kogemusest hästi, milline on elu diabeediga ning leiavad, et selle teema selgitamine on oluline. „Oleme ise diabeediga igapäevaselt seotud ja teame haiguse keerukusi omast käest. Mõte, et mõne lapse elu läheb natukene lihtsamaks, panebki meid heategevusjooksu Rat Race 2016 õnnestumisse panustama,“ sõnab Priit.

Rat Race Tallinn 2016 avaüritus toimus 14. aprillil restoran-klubi Clazzis, kus Eesti Ettevõtlike Noorte koja JCI Tallinna president Urmas Kamdron rääkis selle aasta heategevusjooksust ja toetuse saajast. Lisaks toimus õnneloos, mille auhinnad panid välja Eesti disainerid: Šikk, Reet Aus, New Vintage By Kriss ja Tallinna Nahatöökoda. Jooksu patroonid vennad Piusid esinesid meeleoluka paroodiaga ning õhtu lõpetas Koit Toome akustilise kavaga.

Registreerimine heategevusjooksule on hoogsalt lahti läinud ning sel aastal on osalema oodata rekordarvu meeskondi.

Eelmise aasta kontorirottide fantaasiaküllaseid kostüüme saab vaadata siit.

Rat Race Tallinna korraldaja on Eesti Ettevõtlike Noorte koda JCI.

Lisainfo: www.ratrace.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700